PLDM e în rahat până la gât, dar se ține de populisme

img_1839651_thumbs_600x440_2689051

Presa peledemistă, finanțată din banii furați de la Banca de Economii, a trâmbițat astăzi despre propunerea PLDM privind modificarea Constituției cu votul deputaților.

Evident, propunerea PLDM este doar un act de populism. Or, câteva săptămâni în urmă a venit o așa inițiativă din partea PSRM. Igor Dodon a propus liberal-democraților să depună semnăturile pe proiectul socialiștilor, iar la următoare ședință a Parlamentului să se discute chestiunea votării Președintelui prin vot direct. Propunerea socialiștilor a fost înaintată anume pentru a nu pierde timpul și banii cu referendumuri populare. Prin Parlament costă 0 lei, iar în cazul unui plebiscit o să coste vreo 50 mln. de lei.

Cei din PLDM, pe fonul dezastrului din partid, cu președintele întemnițat pentru jaful de la BEM, plus multe alte bube politice, vor să câștige puncte favorabile în fața electoratului, asta în caz dacă a mai rămas ceva. Eu altfel nu pot explica „bomba” peledemistă, anunțată încă de azi dimineață cu mult fast. S’mă scuzați, dar propunerea nu-i deloc o bombă. Este o împușcătură întârziată, pentru că iepurele a fost ochit deja de PSRM-ul lui Dodon. Știu că frunză-verde are nevoie să iasă cu ceva în fața oamenilor, dar calea aleasă nu-i corectă. Ei mai bine ar merge repejor în biroul socialiștilor, pentru că pe masa lor stă proiectul de lege și așteaptă să fie susținut. Nu-i timp pentru populism, Dlor ratați din PLDM!

Știți ce vor să facă peledemiștii în cazul unui referendum eșuat? Vor da cu degetele în ochii colegilor deputați și o să-i acuze de cheltuieli enorme în zadar, pe când ei chipurile au propus modificarea prin Parlament!

Dlor Streleț, Lucinschi, scormoniți în gunoii în altă parte, deoarece trucul este deja învechit și pute a incompetență politică! Nu mai umblați fiecare cu proiectul propriu la același subiect!

Distribuie acest articol