PLDM caută 3 semnături de aur printre PL și PD!

PLDM caută 3 semnături de aur printre deputații care încă formează Alianța pentru iDezmăț European. Inițiativa electorală a PLDM, promisă și de Vlad Filat la mai multe întâlniri, este la linia de start de a deveni una legislativă, însă în lipsa a doar 3 semnături, care în mod normal ar trebui să vină de la aliați, aceștia nu pot înainta câtre Curtea Constituțională proiectul de lege privind ridicarea imunității aleșilor poporului.

Prin refuzul de a semna acest proiect, cei 12 din PL și 15 din PD, scuipă chiar între paginile programului se guvernare, semnat cu greu, pentru că Lupu dorea UNIUNE cu comuniștii și umbla cu fundul în 2 căruțe. Lupu a uitat că inițiativa stejăreilor a fost inclusă în acordul AIE, așa cum au fost incluse inițiative ale trandafirilor plahotnizați și inițiative cu ghimpi liberali.

Proiectul PLDM nu poate prinde ”viață” la ”Curtea Constituantă” (perle de ale lui Lupu) dacă nu semnează pentru el încă 3 deputați, măcar și din PL, cei incoruptibili care nu înțelege de ce ar avea frică.

Deci se caută 3 semnături de aur apoi câteva zeci de voturi aurite.

Astăzi, PLDM trebuia să condiționeze susținerea proiectului liberal, privind eliminarea funcției de președinte a CMC, cu semnarea proiectului ”deputați fără imunitate”.

PS: Godea, care țipa cel mai tare despre ridicarea imunității deputaților, nu a semnat acest proiect!

 

www.gandrabur.net

Distribuie acest articol