Pistrinciuc se plange ca are doar o garsoniera, iar Filat nu a impartit miliardul nici cu el?

Am citit ieri mesajul deputatului Pistrinciuc, si am inteles din el un racnet de invidie & ura fata de Filat si tot ce inseamna coruptie de partid neimpartasita cu restul.

Pistrinciuc spune ca, dupa atata activitate politica si slujire a lui Vlad Filat, s-a ales doar cu o garsoniera jarpanita, nimic mai mult, in timp ce fostul sef de partid si-a luat casa de 2 mln. de €, sute de hectare de pamant, cinci masini scumpe, carduri cu sute de mii de euro pe ele.

Normal, o asa situatie ar starni ura in oricine, nu doar in cei de pe langa VF. Este injositor sa promovezi pe cineva ca pe un om bun, iar la urma sa afli ca el de fapt a furat mai mult decat au putut fura toti hotii din Moldova pusi in aceeasi oala. Mai grav este ca, dupa aceasta intamplare, adica dupa jaful miliardului, inca mai trebuie sa aperi fundul sefului, in speranta ca el va iesi de la inchisoare si se va imparti cu restul, desi nu prea cred, avand in vedere cat de zgarcit si orgolios este Vlad cel Filat.

Piatrinciuc a incercat, prin mesajul sau, sa comunice concurentilor politici ca este sarac, dar de fapt si-a tradat ura fata de Filat, pentru ca acesta din urma a furat, insa nu s-a impartit si cu restul. Se pare ca liderul PLDM facea doar echipa politica, dar de bani se bucura numai el.

Una peste alta, odata cu retinerea lui Filat, apoi destituirea lui Strelet, acelasi Pistrinciuc si-a amintit ca este vice-presedinte al PLDM, respectiv are drept de replica si de expunere. Ei bine, a facut uz de aceste drepturi, insa a cam dato’n bara. Mai bine ar fi tacut, decat sa ne spuna ca a fost pus vice doar de forma, din respect si plata pentru serviciile prestate in favoarea celui care sta inchis acum pentru coruptie si trafic de influenta.

Cu siguranta in situatia lui Pistrinciuc sunt mai multi peledemisti, inclusiv din cei care au avut mari asteptari de la Filat. Acum poate ca toti ar trebuie sa vorbeasca si sa arate dispretul fata de tot ce a facut Filat. Doar impreuna pot sa arate nemultumirea profunda, pentru ca altfel nu-i posibil.

Distribuie acest articol