Pisicul Ponta a gasit electoratul corupt din Moldova si se teme de celalalt din diaspora

Victor Ponta a actionat de data aceasta in modul cel mai josnic. A gasit ca electoratul din Moldova este corupt si l-a mituit sa-i arate lui Basescu ca basarabenii nu mai cred in el. Pe de alta parte, Ponta a deschis peste hotare sectii de votare dar a dat mai putine stampile. Ce folos sa ai multe sectii de votare si multe cabine, daca ai doar doua stampile in sectie? E o nimica toata!

Peste tot in UE romanii au fost interzisi la vot. Motivul e clar, toti sunt impotriva lui Ponta si de asta nu s-a permis ca ei sa voteze. Pisicul Ponta se teme de votul din diaspora ca de naiba. Electoratul de acolo este unicul care-l poate taxa pe plagiator prin votarea unui alt candidat, pe Iohannis.

Acum moldovenii, corupti cum sunt, trebuie aa se trezeasca si sa nu-l mai voteze pe acest comunist de Ponta. Sa vina la vot, dar sa-l voteze pe europeanul Klaus Iohannis, candidatul PPE si ACL. Nu mai repetati greseala dragi moldoveni si nu mai vindeti Romania pe 500 de lei. Suma aceasta va fi tot ce o sa primiti de la Romania in timp de 5 ani cand Ponta ar fi presedinte.

Recomand moldovenilor sa nu-l mai sustina pe Ponta si sa nu fie cei care aduc in Romania o guvernare total socialista. Votati cu Iohannis daca sunteti europeni. Votati pentru un viitor european, nu pentru un comunist ordinar. Nu votati cu Ponta daca vreti un viitor comun!

Ponta este omul Moscovei!

Distribuie acest articol