Picioarele problemelor Nataliei Vrabie, de la MAIB, cresc din interiorul instituției?

Am scris anterior ca acționarii MAIB ar trebuie sa-si rezolve problemele departe de camerele video. Astăzi o publicație online a difuzat o știre prin care anunța ca din documentele prezentate pana acum de acționari noi reiese ca candidatul acestora la conducerea băncii este actualul Vice al instituției, la care aceștia au devenit proaspeti acționari.

Interesant este faptul ca noii acționari acuzau actuala conducere despre spălare de bani si nu mai știu ce, evident, fără a prezenta care dovezi. Se admite ca in instituțiile financiar bancare se întîmplă multe, dar acuzațiile împotriva conducerii băncii au fost prea dure.

Acum, cind peste noapte au mai apărut 5 acționari, care au preluat nu știu de la cine 10%, presa scrie despre punerea la conducerea instituției pe unul dintre cei care se afla acum la conducerea acesteia, fapt ce confirma ca picioarele problemelor cresc din interior.

De aici reiese ca de fapt acuzațiile au fost nefondate si aruncate in perete ca nuca, doar pentru a strica imaginea cuiva, dirijate probabil chiar din interior.

Citiva ani in urma presa mai scria ca in cazul eliberării anticipate a Doamnei Natalia Vrabie acționari vor fi puși in situația cind sa achite acesteia o suma mare de bani. Zilele acestea zvonurile au fost reluate, dar unii spun ca dacă atunci condițiile au fot acceptate de Adunare sau Consiliu, acum pot fi revazute.

Ședința va fi săptămâna viitoare. Eu, din păcate, nu voi fi la Adunarea actionarilor si voi fi in imposibilitatea sa dau curs invitatiei de a participa, din cauza concediului, numai… am impresia ca acționarii mici nu vor influența cu nimic in ziua cind probabil va fi schimbată conducerea băncii.

Va fi un lucru regretabil dacă conducerea actuala va fi schimbată. Înțeleg ca celor din interior nu le place, dar cei din exterior o apreciază mult pe Doamna Vrabie.

Probabil ca este aplicabil: Taie picioarele cât e mică problema, ca pe urma n-o mai ajungi.

http://www.infotag.md/news/745891/

Sorry pentru greșeli.

Distribuie acest articol