Persoane apropiate DA au fost reținute cu droguri

La Telenesti au fost retinute cateva persoane in timp ce ambalau droguri in valoare de peste 1,5 mln. lei, marfa destinata pietei din Rusia (vezi aici).

Potrivit unor surse neoficiale, retinutii sunt apropiati de partidul DA, prezidat de Andrei Nastase, marele luptator pentru demnitate si adevar.

Astfel, organele de drept au retinut urmatoarele persoane: Lascaun S. (a.n. 1977), Ruslan V. (a.n 1980), Kovalenco S. (a.n 1978), Margine I. (a.n. 1979).

Toate aceste persoane fac parte din cercul fratelului primarului Lelic V., membru al PLDM, iar prin cumul si al Partidului DA (toti din PLDM sunt acum inclusiv in DA si PAS).

Se pare ca membrii PLDM au deprindea traficului cu droguri inca de pe vremea lui Vlad Filat, iar acum au trecut in tabara lui Nastase (DA), cu promosiunea unei protectii indelungate. Insa norocul nu le-a suras prea mult timp, deoarece Nastase nu a mai ajuns la putere, respectiv garantia de protectie a decazut.

Nu-i exclus ca DA a primit finantare inclusiv din traficul ilegal cu droguri, tigari si din multe alte activitati ilegale desfasurate de oamenii care au stat la caldut langa Vlad Filat. Or, altfel nu pot intelege cum grupuri intregi de oameni se ocupau de prostii absolut nestingherit. Probabil anume pentru asta anumite juvine politice scandau de pe scena ca vor “Tara inapoi”, de frica ca se va pune capat ilegalitatilor care asigurau venituri imense partidului si acolitilor.

Eu felicit organele de drept pentru operatiunea de retinere, si chiar incurajez decapitarea acestei mafii a drogurilor cat mai rapid, inclusiv sa fie retinuti sefii mari din aceasta afacere, chiar daca sunt conducatori de partide.

Distribuie acest articol
One Comment