Pe 24 va fi actiune de PR sau lovitura de stat?

Pe internet a aparut o inregistrare video de la intalnirea veteranilor moldoveni. Acestia planuiesc sa rupa cordoanele de politisti si sa patrunda din nou in institutiile de stat. Planul lor miroase mai mult a lovitura de stat, iar toti cei aflati in PMAN vor fi partasii acestei actiuni indreptate impotriva suveranitatii Republicii Moldova, deoarece la mijloc sunt implicate din nou forte din afara, tot asa cum a fost si in 2009. Despre implicarea altor forte este confirmarea chiar in inregistrarea audio pe care o gasiti pe internet.

Despre protestul de duminica sunt cateva teorii:

1. Protestul va fi o actiune de PR in favoarea lui Nastase. Astfel, duminica va fi prima lansare in campania prezidentiala, iar pentru aceasta se cere o prezenta masiva in PMAN si discursuri inflacarate. Anume pentru a nu incurca lansarii s-a retras si Renato Usatii. Sa nu credeti ca falesteanul se teme de provocari sau provocatori. El este in ultimul timp pițigoiul de servidiu al Nastasilor, asa ca este utilizat de fiecare data cand este nevoie. Duminica, insa, prezenta lui mai mult ar strica imaginii lui Nastase. Anume de asta Renato in persoana nu va fi, dar oamenii lui vor fi mobilizati sa aduca multime din Gagauzia si Transnistria. Public trebuie.

2. Pe ultima suta de metri se doreste o lovitura de stat. Oamenii lui Lucinschi, acel reprezentant al serviciilor secrete rusesti, nu mai pot rabda actuala putere, deoarece se avanseaza foarte mult in desfigurarea schemelor de coruptie patronate pana acum de ei, fapt ce duce la golirea buzunarelor si la neacoperirea necesitatilor financiare la care s-au aruncat. Din acest motiv se vrea rasturnarea puterii cu orice pret. Grav este ca vor fi utilizate forte imbracate in uniforme militare, iar de toata organizarea se vor ocupa “baietii care se ocupa de aceasta treaba”, dupa cum am auzit cu totii in inregistrarea video.

Avand aceste doua teorii, ultima fiind mult mai periculoasa, precum si inregistrarea audio, chiar maine dimineata ar trebui sa fie arestat liderul veteranilor care se aude vorbind in fata celorlalti colegi. Este inadmisibil ca la sedinte ascunse sa fie planuite actiuni indreptate impotriva statului, iar organele sa nu reactioneze corespunzator.

Mai sus am mentionat deja ca de fapt organizatorii sunt alte persoane, insa numele acestora nu este cunoscut nici de veterani. Nici liderul acestora nu stie cine sunt “baietii care se ocupa de asa ceva”.

Unul din doua scenarii va fi realizat pe parcursul zilei de duminica. Recomand sa fiti atenti la provocatori. Paza buna trece primejdia rea.

Totodata, rog presa sa fie cu obiectivele pe prima linie a protestatarilor. Acolo vor fi si baietii care se ocupa de rupt picioarele politistilor. Fotografiile vor cantari foarte mult in ulterioarele procese penale.

Distribuie acest articol
2 Comments