Pe 16 septembrie oul de găină va fi la mare căutare

Acțiunea 2012 a emis un comunicat de presă prin care anunță în mod oficial că pe data de 16 septembrie la Chișinău va fi cel mai mare marș unionist de până acum (După Declararea Independenței), la care vor participa peste 10 000 de oameni, dornici de Unire cu România.

Partidul lui Șelin deja a reacționat la intenția Acțiunii și spun că vor riposta. Nu știu dacă vor riposta doar prin comunicate de presă, prin participarea la emisiuni televizate sau așa cum au făcut la Bălți, cu ouă clocite în protestatari și bere la cinematograful ”Rodina” (Patria). Până acum nu am primit un răspuns de la PSD dacă Șelin și ortacii lui vor ieși în stradă, dar din toate mișcările de până acum se înțelege că pe data de 16 septembrie oul de găină va fi cel mai căutat pe piața din Chișinău, și anume cel răsclocit, limpede, care scoate un miros insuportabil când se atinge de fața unui protestatar sau jurnalist, sau de asfaltul încins de soare și pașii furnicarilor care se vor bate în Inima Moldoveni, la Chișinău, pentru idealurile străbunilor.

Pe rețelele de socializare mulți scriu că vor lipsi de la tot circul pentru că vor fi peste hotare și sunt foarte bucuroși de acest lucru. Alții îndeamnă și trimit invitații la marșul unionist din 16 septembrie.

Socialiștii încă stau, probabil coc pe undeva un anti-protest și gândesc de unde să cumpere câteva sute de ouă clocite. Sper că de data aceasta nu vor fi cu pui vii și boboci care trebuie să iasă din ou peste 2-3 zile, așa cum a fost la Bălți.

Dacă cunoașteți o bunicuță de la sat, din suburbia capitalei, spuneți-i să ascundă cloșca în paie, departe de oameni și socialiști. Riscă toamna aceasta să numere cojile, nu bobocii.

Recomand tuturor să facă apel la liniște, pace și înțelegere între etnici și să nu lase violența gospodină, așa cum am văzut nu doar la Bălți, dar și la Chișinău, câteva luni în urmă.

Pace vouă!

Distribuie acest articol