Partidul Șor anunță că-și începe campania pentru parlamentare

Excluderea Innei Popenco din cursa electorala pare sa fi fost doar un impuls pentru Partidul Șor, care a anuntat astazi ca-si incep campania electorala pentru parlamentare si ca vor continua sa deschida magazine sociale in toata tara.

Potrivit reprezentantei lui Ilan Shor, Partidul Shor va fi prima formatiune politica cu sediul in afara granitelor or. Chisinau, iar vocea a mii de cetateni va fi auzita prin intermediul partidului la urmatoarele alegeri parlamentare.

In vederea intaririi grupului politic, dupa cum este normal, oamenii lui Shor au inceput sa reconstruiasca formatiunea pe verticala si orizontala, si chiar o sa-l extinda in unele regiuni ale tarii.


Tinand cont de faptul ca P.Ș. nu este la putere, iar acum nu suntem in campania electorala oficiala, precum si ca s-au tinut de fiecare cuvant dat pana acum, ai lui Șor spun ca nu mai pot fi invinuiti ca mituiesc electoratul cu paine si alte produse alimentare, vandute la pret normal in magazinele sociale, fara adaus comercial in stil mafiot. Cu privire la aceasta, chiar in decembrie vor fi deschise magazine noi, iar cele de pana acum au deservit deja mii de oameni.

Astfel, din cate am inteles din comunicatul lor, Partidul Șor nu s-a lasat invins in campania prezidentiala, iar pentru ei a fost o simpla incalzire. In continuare urmeaza sa-si fortifice pozitiile si sa puna umarul la schimbarea lucrurilor din tara, dupa cum si-au propus in planul lor politic pe termen lung.

Distribuie acest articol