Partidul Maiei Sandu este o noua filiala a PD

Mai stiti in slujba cui este Ministerul Justitiei si cum se resping ceririle de inregistrare a partidelor concurente Partidului Democrat? Pai sa nu uitam ca MJ este controlat in totalitate de PD, iar tot ce se intampal acolo se datoreaza numai indicatiilor directe venite de la Plahotniuc. Asta stie lumea, nu?

Iata ca astazi, in termen de numai o saptamana, Ministerul Justitiei a decis sa inregistreze fara careva pretentii inclusiv Partidul Solidaritate si Actiune (un fel de PLDM secund), asta desi Maia Sandu anunta ca vor fi gasite diferite motive pentru respingerea intocmirii documentelor si oficializarii formatiunii politice pe care o conduce.

Unul din motive, vehiculat intens in presa lui Filat, a fost anume neindicarea locului de munca a semnatarilor listelor de infiintare a PAS. Acest motiv, dezbatut intens si in studiourile Nataliei Morari, urma sa fie pus la baza respingerii cererii de inregistrare a formatiunii politice. Opinia publica a fost dusa in eroare la acest subiect, ca pana la urma persoanele care l-au lansat sa ramana proaste in fata propriului electorat. Si jurnalitii care au promovat minciuna stau ascunsi sub masa de lucru.

Acum, dupa inregistrarea PAS si dupa ce ati pus botul la toate minciunile despre cum acest partid nu va fi legalizat, chiar ma intereseaza daca o sa mai puneti botul si la alte prostii bagate de Maia Sandu sau presa PLDM. Ar fi cazul sa decideti singuri ce sa credeti, nu ce spun altii.

Sa nu uitam ca partidul DA nu a fost inregistrat deoarece nu au achitat taxa de stat in marime de 200 lei, insa au scos oamenii in strada si spuneau ca MJ neintemeiat au refuzat oficializarea hoitului Topilor si Nastasilor. In cazul PAS s-a dorit la fel, insa nu le-a mers.

Cazul PAS ar trebuie sa fie o lectie invatata de toti cei care asculta prostiile presei de propaganda. Probabil acum veti intelege cat de prostiti sunteti de acesti noi politicieni, hoti aflati la putere pana saptamana trecuta. Or, daca mai sustineti ca MJ lucreaza la comanda PD sau directa a lui Plahotniuc, atunci nu putem spune decat ca PAS este o noua filiala a PD-lui, deoarece altfel nu putea sa fie inregistrat. Asta stie poporul, nu?

Cum acolo, un PAS impreuna? De data aceasta au fost pasi pe minciuni. Mai vedem ce va fi in campania electorala!

Foto: realitatea.md

Distribuie acest articol