Partidul lui Dodon se mentine pe primul loc?

Azi, printre condamnarea lui Vlad Filat, a fost prezentat si un sondaj de opinie despre sansele partidelor politice sa ajunga in urmatorul Parlament, asta in cazul daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare. Rezultatul publicat arata ca PSRM-ul lui Igor Dodon ramane lider in politica moldoveneasca, avand un procentaj care i-ar permite repetat sa detina cea mai mare fractiune parlamentara.

Pentru nimeni ar trebuie sa fie o surpriza ca PSRM ramane lider in intentia de vot a cetatenilor din Republica Moldova, deoarece cifrele din sondaje reflecta pe viu neincrederea in partidele de dreapta care au profanat orice mesaj pro-european. Aceasta nemultumire este gata sa intaureze la putere un alt curent, de stanga, exact cum in 2009 a fost instaurata dreapta in locul comunismului.

Cu asa ritm, stanga ar putea aduna in continuare mai multa sustinere daca pe dreapta vor mai continua luptele stradale si mesajele contradictorii. Se stie ca, de fiecare data cand cineva se bate, altcineva castiga. In politica este la fel, iar PSRM practic este unicul partid care beneficiaza exclusiv pe stanga de tot dezastrul politic de pe dreapta.

Anterior am scris ca socialistii vor avea de castigat atat timp cat dreapta se va mânca. Dupa cum a fost prezentat astazi, cele scrise de mine s-au adeverit la 100%.

Va mai intrebati de ce PSRM este partid lider?

Distribuie acest articol