Orange a lansat 4G. Preț: 250 lei

După cum am scris ieri pe Facebook, astăzi Orange a lansat rețeaua 4G, cu câteva zile în urma concurentului, dar promite mai multe puncte tehnice, cu o arie de acoperire mai mare și prețuri avantajoase.

“Sunt mandra de faptul ca astazi impreuna marcam lansarea comerciala de catre Orange Moldova a serviciilor 4G, in premiera nationala pentru toti locuitorii capitalei!”, a spus Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova, la lansarea care a avut loc astăzi.

Potrivit paginii oficiale a operatorului, prețul pentru Internet acum 4G este unul foarte avantajos. Astfel, cu 250 lei este asigurat un trafic de 30GB, iar cu 300 lei oferta permite o navigare pe internet, cu trafic inclus, de 50GB. La acestea se adaugă și trafic cadou, potrivit www.orange.md

La lansarea de astăzi viteza a fost de 149Mbps/50Mbps, ceea ce demonstrează capacitatea Orange de a asigura un trafic bun, conform ofertei, pentru mii de clienți.

Astfel, locuitorii capitalei și din suburbie, pot procura pachete 4G, iar mai multe informații despre noile posibilități tehnologice pot fi obținute de la oricare punct comercial Orange, sau pe www.orange.md

Amintesc că Orange a testat tehnologia 4G încă în anul 2011, însă a fost nevoie de așteptat ca Guvernul să adopte o hotărâre prin care să permite operatorilor de telefonie mobilă și internet să ridice licențele pentru prestarea noului serviciu, pentru care au achitat câte 10 milioane € fiecare.

Concurentul violet al portocalei a testat săptămâna trecută serviciile 4G, unde a putut demonstra o viteză mai mică decât cea demonstrată de Orange, în rețeaua 4G.

Ce este 4G?

4G înseamna rapiditate în toate, confort în accesare și utilizare, plus o experiență variata și impresionanta de utilizare a Internetului:

– accesarea unui conținut bogat, cu grafica complexa
– streaming video in calitate HD
– convorbiri telefonice cu video prin internet, supraveghere video
– descărcarea de conținut la viteza superioara (de ex. fișiere voluminoase, fotografii, clipuri video HD și chiar 3D)
– desfășurarea activității profesionale, la fel de comod ca si cu internetul de la birou
– accesarea jocurilor interactive online pentru a juca cu prietenii din întreaga lume

Distribuie acest articol
Tags:,