Nu și ce dacă Igor DODON vrea să-mi facă cadou un iPad?

Preambul:

1. Duminică sunt alegeri locale generale. Îndemn să ieșiți la vot!
2. Votați omul și nu partidul la funcția de Primar!
3. Votați echipa care credeți că va face ce-a mai bună treabă în localitatea voastră!

_______________________________________

În lipsa unui candidat al NOSTRU pentru Primăria capitalei am susținut candidatura unui alt om la acest post. În Moldova e democrație și pot alege pe cine vreau, mai ales că nu am pe cine promova și cu cine ține deoarece partidul a decis că nu trebuie să avem așa ceva.

Așadar, am spus la toți pe Facebook, Twitter, în comentarii și pe blog că sunt de partea lui Igor DODON, candidatul PCRM. Am publicat mesaje de susținere, comentarii în favoarea lui, precum și contra lui Chirtoacă, care este cel mai slab primar pentru capitala noastră. Poate că ar fi reușit să facă treabă, dar echipa din spate, îmbibată cu corupți și flămânzi, îl dau de gol. Pe scurt, a dovedit că nu poate stăpâni situația și nu poate dirija cu supușii săi.

Vineri, după o lungă campanie electorală, am fost contactat de Igor DODON (prima oară) și mi-a zis că vrea să-mi cadoneze un iPad pentru că am fost alături de el în această cursă murdară și colorată.

Eu pot doar să-i mulțumesc că a observat cât de liber sunt în alegerea mea, iar ceea ce ține de iPad cred că va trebui să renunț pentru că nu pot proceda ca alți bloggeri care au acceptat, de la alți actori politici, daruri de acest gen, bani și găini broiler pentru bunei în locul promovării pe rețelele de socializare și articole pe blog.

Sunt de părerea că un blogger trebuie să accepte astfel de cadouri, în cazul meu iPad oferit de DODON, doar atunci când au făcut cu adevărat ceva pentru societate și nu pentru ceea că țin fusta unui politician. În genere nu înțeleg cum un blogger poate privi în ochiul altui blogger știind că 4 luni în urmă striga peste tot: ”iată, blogger-ul X este plătit să scrie și nu e bine. Un blogger trebuie să fie liber și să pună în articolele sale doar ceea ce vrea, fără să fie cumpărat”, iar acum este el cel cu cinstea pătată.

Nene blogger cumpărat, poate ai accesări multe pe blog, dar să știi că trebuie să pui o * la denumirea blogului și mai jos să scrii că compui la comanda X sau Y.

Totuși, până la urmă rămân la ideea că întrebarea „Nu și ce dacă Igor DODON vrea să-mi facă cadou un iPad?” și faptele ce pot urma în scopul punerii mâna pe acesta, te scot automat din lista bloggeri-lor cu respect. Devii ”Păpușa” în mâinile ”Păpușarului”, dansezi cum el dirijează și pleci capul acolo unde el trage de funie.

Ne vedem la vot! Împreună cu mintea ta vom alege Primarul potrivit și echipa ce-a mai bună în toate localitățile din țară!

După alegeri găsiți mai multe motive pe blogul meu.

Distribuie acest articol