Nu mai am cont Facebook și Twitter!

După 3 ani pe Facebook și vreo 2 pe Twitter, am decis să plec de pe aceste rețele de socializare. Motivul: pierdere de timp!

La Facebook am renunțat încă în luna decembrie, butonul de dezactivare a Twitter-ului l-am click-uit ieri seara (4 ianuarie).

Facebook a fost prima etapă din cele 3 etape de retragere de pe rețelele de socializare. Astfel: etapa 1 – ștergerea contului de pe Facebook – decembrie, etapa 2 – Twitter – ianuarie, etapa 3 – Odnoklassniki – februarie.

De ceva timp am devenit dependent de Facebook. Așteptam cu ”orele” un Like, un comentariu sau ceva nou pe Wall. Am constatat că este o prostie, așa că am acționat – click pe buton și nu-i contul. Twitter-ul a avut aceeași soartă.

Am decis să mă retrag pe etape, așa cum un fumător se lasă de fumat renunțând încet la câte o țigară în fiecare săptămână. Așa nu simt prea mult lipsa unui profil, iar la final îl voi șterge pe cel care-l folosesc cel mai rar – Odnoklassniki.

Mă găsiți pe blog, la telefon (numărul îl găsiți la Dragoș GalburAlex Gurdila, Eugeniu Luchianiuc, Radu Chivriga, Tudor Darie… și alții). La fel, puteți trimite scrisorele electronice la corneliu@gandrabur.md sau corneliu@gandrabur.net 😉

Recomandare: Plecați de pe rețelele de socializare pentru că pierdeți timpul și hrăniți Serviciile speciale cu informații despre voi!

PS: 1. C-un SPAMer mai puțin! 🙂 2. Despre politică nu mai vedeți nimic nou pe blogul meu!

 _________________

Pentru că pe Voxreport poți comenta doar dacă ai profil pe Facebook, iar eu nu am cont, răspund aici la comentarii:

Grigore Vieru: recunosc, problema e în mine, nu am acuzat fb sau tw că rupe din timpul meu cu forța.

Mihaela: De ce decizia mea ar trebuie să coincidă cu părerea ta? Am constatat că pentru mine e pierdere de timp – click și nu-i! Doar cei slabi nu recunosc că sunt dependenți de un lucru.

Tatiana: Sperăm!

Rodica: Păi ”orele” am pus în ghilimele, pentru că acolo de fapt la fiecare 10 secunde ceva apărea, nu era posibil să mă dezlipesc de Facebook. În loc să-mi fac lucrul stăteam pe Facebook, iar un răspuns la scrisoare îl scriam o oră, acum 15 minute.

Dumitru: Când decizi cred că găsești butonul de dezactivare 🙂

Eugen Luchianiuc: 😀 scrie acolo că-s viu, lumea crede că am murit și ai făcut pagină în memoria mea.

www.gandrabur.net/www.voxreport.md

Distribuie acest articol