Nimic nu mai poate împiedica formarea Partidului Serviciilor Secrete Ruse „Platforma Demnitate și Adevăr”

Am văzut pe parcursul zilei de ieri mai multe texte despre cum partidul spionului sovietic Nicolae Chirtoacă va fi pus la baza formării Partidului Demnitate și Adevăr. Ședința de modificare va fi mâine, din nou pe data de 13.

Nu cred că la această etapă mai poate împiedica cineva ascensiunea Partidului GRU (Главное разведывательное управление), în prezent Demnitate și Adevăr, pe scara întrunirii condițiilor legale de a participa la alegeri ca formațiune politică cu acte în regulă. Transformarea Partidului Forța Poporului în Partidul Demnitate și Adevăr este doar un pas din cele câteva făcute de către agenții ruși care doresc până la urmă să pună stăpânire pe Republica Moldova prin partide de stânga, centru-stânga și dreapta.

Iată că toată agentura sovietică, în prezent cu carnete active în subordinea FSB, s-a regrupat din nou, cum au făcut-o și în 2009, pentru a obține ceea ce se dictează din laboratoarele securității ruse, nu ce se dictează din PMAN.

Cel mai interesant este faptul că, din nou în toată învălmășeala aceasta este implicată și Natalia Morari, despre care nu o singură dată s-a spus că este cu misiuni speciale în Moldova. La fel cum a cochetat cu Chirtoacă în 2012, și a făcut un partid, așa a umblat și prin jurul celor de la Platforma DA, fiind probabil cel mai mare promotor al pogromului promovat de Platformă Demnitate și Adevăr, în fruntea căreia la fel se află agenți sub acoperire. Morari apare în calitate de mentor și promotor, după care încetul cu încetul se retrage în umbră și așteaptă să se întâmple ceva. Ea este starterul, care se retrage de fiecare dată după ce vede că lucrurile au fost urnite din loc. În 2012 a închis gura după ce spionul și-a făcut partid, iar acum parcă nu se mai aude după ce PDA și-a luat avânt.

Scopul primordial al acestor agenți sub acoperire este ruperea dreptei de la Chișinău, precum și declanșarea unui scandal care să cultive în electorat o nemulțumire profundă și greu de stăvilit. În primul rând, a fost pus în aplicare planul de rupere a Partidului Liberal, fiind format Partidul Liberal Reformator, în fruntea căruia a fost pus, cu scârț, însăși Hariton, cunoscutul agent rus cu nume de cod „Ion Hadârcă”. Aceștia au reușit să dea primul picior în dreapta moldovenească, după care au iscat scandalurile politice între partide. Acest Hariton, obosit de ani și de notițele date serviciilor secrete, a crezut că va fi ținut la putere prin câteva șiretlicuri, însă nu a reușit să se impună, așa că a decis să se alinieze cu Țopii și Nastașii, contând pe ajutorul acestora în campania trecută. Nu a fost să fie, iar Hariton a fost trecut pe planul doi. A venit timpul celor mai tineri și în putere, cum este Chirtoacă, aceeași Natalie, Țopii, Sturza, Nastași, Dolganiuci și tot așa mai departe.

Revenind la partidul agentului sovietic, despre care a scris și Eugen, vreau să vă atrag atenția asupra faptului că a fost fondat anume în perioada când Filat se afla în cădere liberă, și chiar cu două zile înaintea expunerii Curții Constituționale asupra legalității propunerii unui premier demis anterior pentru corupție și trafic de influență. Probabil observați cât de rapizi au fost agenții, crezând că chiar în 2013 vor fi alegerile anticipate, iar scandalul iscat pe dreapta ar servi un temei bun pentru ridicarea unei noi formațiuni și promovarea acesteia în rândul electoratului. Din păcate pentru ei, dreapta a reușit să se calmeze, iar toate eforturile depuse de către agenți au fost din nou în zadar. Acum vedem același scenariu, și anume deja transformarea partidului lui Chirtoacă în Platforma Demnitate și Adevăr, adunând în rândurile acestei noi formațiuni toată pleava securistă de pe vremea URSS și de până acum.

Îmi este foarte interesantă poziția oamenilor care au crezut cu sinceritate în acești actori politici cu mască peste fața de securiști și spioni ruși. Se demonstrează că toate protestele din PMAN au fost deturnate, iar în final va fi creat un partid putred de spioni ruși, însă care vor țipa în glas tare că sunt reprezentanții poporului, așa cum spun de fiecare dată când apar la TV și sunt întrebați de ce-și fac partid și nu merg mai departe ca o platformă civică.

Cu siguranță toate comentariile noastre și adevărul despre cine sunt părinții PDA, niște agenți ruși, nu va mai împiedica formarea partidului și promovarea acestuia în rândul electoratului. Oamenii sunt deja prea cu dureri de cap să mai înțeleagă că sunt duși de nas și de această dată de niște fufe cu emisiuni, precum și de niște flăcăi care nu fac nimic altceva decât să abuzeze de încrederea oamenilor care au ieșit în PMAN.

Oameni buni, ați protestat pentru formarea Partidului Serviciilor Secrete de la Kremlin. Sper că sunteți acum foarte fericiți de ce ați făcut. Eu nu vă mulțumesc!

gru

Distribuie acest articol