Negruță a picat în capcana Nataliei Morari și a lui Vlad Filat, la TV7

Am observat pe parcursul zilei de azi cum presa lui Vlad Furat a tot titrat ca hoțul de la BEM este Platon, nu al lor sef. Ei pun la baza declaratiile fostului ministru al Finantelor, facute ieri in cadrul emisiunii Inferpol de la TV7.

De fapt, pe langa faptul ca Negruță este si el complice in cazul BEM (a cunoscut informatia, dar a tainuit-o si nu a sesizat organele de drept), ieri seara fostul a fost si victima moderatoarei Natalia Morari, precum si cobaiul lui Vlad Filat.

Sa luam pe rand.

Ieri ziua Negruta a scris pe blog. In mod clar a spus cine este de fapt oligarhul care a furat banca. Mai tarziu a aparut si interviul acordat pentru Timpul. In acel interviu la fel a notat rolul lui Filat in cazul BEM. Tot in acel interviu a mentionat ca regreta participarea la fondatea PLDM si colaborarea cu Vlad Furat.

E clar, Negruta a explicat cat de implicat este fostul sau presedinte de partid, insa acest aspect a fost trecut cu vederea de catre Natalia Morari. Moderatoarea emisiunii Interpol s-a facut ca nici nu stie nimic despre cele scrise pe blogul ministrului si nici nu are informatii despre interviul pentru Timpul.

In acest sens, cu evitarea intentionata a celor doua texte, precum si scaparea din vedere a referatului cu anexe, Natalia Morari l-a presat pe Negruta sa spuna ca Veaceslav Platon este unicul vinovat in cazul Bancii de Economii.

Interesul prezentatoarei, coordonat cu Vlad Furat si al ei Chiril (nu Gaburici), a fost in atat de mare incat l-au convins pe Negruta sa participe la emisiunea ei si sa nu plece la alte televiziuni. De ce? Pentru ca era nevoie sa se puna din start alte accente in acest caz. Filat a manipulat opinia publica prin intermediul TV7 si Nataliei Morari, lansand ieri seara noi teorii, desi cunoastem cine de fapt este implicat in toata schema.

Chiar ati crezut ca un post al PLDM a decis sa-l cheme pe Negruta sa povesteasca cat de hoț este al lor Vlad Furat? Pai bine ca nu, pentru ca scopul invitatiei in emisiune este cel descris mai sus, ca mai apoi sa fie intoxicata presa si sa apara inca un nume greu, prin care sa fie trecuta problema de pe capul lui Furat pe cel al lui Platon.

Aici putem spune ca si Platon este o victima a lui Vlad Furat. Mai degraba putem spune ca chiar este tradat de catre acesta. Uite cat de repede s-a aruncat problema pe spatele sau si cat de repede s-a incercat de ridicat totul de pe umerii lui Filat. E destept premierul demis pentru fapte de coruptie si trafic de influenta, nu?

Uite asa patesc toti cei care au colaborat cu Vlad Furat. Negruta condamnat, Efrim aruncat peste bord, Banariuc cercetat, Vicol pe banca acuzatilor, Recenco de la frontiera a disparut, de Roibu nu mai cunoastem nimic. Toti au fost chidaniti de al lor sef, care a ramas unicul “curat” ca lacrima, iar restul au ajuns la pîrnaie.

Asa o sa pateasca de fapt toti, inclusiv Gaburici. Este doar o chestiune de timp.

Filat zambeste la cat de prosti sunt cei din echipa lui.

 

Au mai ramas cativa executori de ordine politice, dar o sa se termine si lista de la partid. Atunci Filat o sa ramana singur, cu fundul gol in fata tuturor. O sa faca baie la stișka de la butoiul din ograda  inchisorii si nimeni nu o sa-i duca macar o bucata de paine.

Se umple paharul…

Distribuie acest articol
One Comment