Natalia Morari, unde ați ascuns cadavrul fetei decedate în fața Parlamentului pe 7 aprilie 2009?

Ieri mai multe organizații din media au lansat un apel către organele de drept sa investigheze amenințările lansate în adresa jurnalistei Natalia Morari. Din lista asa ziselor ONG-uri fac parte beneficiarii banilor furați de Vlad Filat de la Banca de Economii, iar reacțiile acestora apar doar când apropiații PLDM sau PDA sunt vizați în chestiuni “murdare”, dar au muțit când frații Nastase au bătut jurnaliștii de câteva ori în doar 2 luni.

http://gandrabur.net/natalia-morari-impleteste-paranoia-cu-propaganda/

 

Cu aceasta ocazie, dat fiind faptul că Morari a lansat o noua campanie de victimizare și de manipulare, după cum am scris și ieri, sunt nevoit sa-i adresez jurnalistei câteva întrebări legate de protestul din 7 aprilie 2009:


Prima întrebare este legată de cadavrul fetei decedate pe scările Legislativului din Chișinău în timpul protestului din 7 aprilie 2009.

Îmi amintesc ziua de 7 aprilie 2009 foarte bine. Aproape de ora amiezii eram urcat pe Arcul de Triumf și priveam ce se întâmpla în PMAN. La un moment dat tu Natalia ai luat microfonul în mână și ai anunțat că în fața Parlamentului a murit o tânără. Noi te-am ascultat și am pornit cu turma spre locul crimei, însă acolo nu am mai găsit cadavrul și era deja prea târziu și afle oamenii că informația lansată de tine a fost special pentru a provoca oamenii la violențe. Anume după anunțul tău, stimată Natalia, protestatarii au pus mâinile pe pietre și au devenit incontrolabili. Cam tot atunci ai dispărut și puțin mai târziu am aflat că deja nu-ți asumi nicio răspundere. Ai fugit de la locul crimei cu coada între picioare și ai lăsat acolo zeci de mii de oameni înfuriați din cauza unei gogoașe!

După cum am scris mai sus, nimeni nu a găsit cadavrul fetei decedate. Despre acest deces ai cunosc doar tu Natalia Morari și colegii tăi, însă niciodată ați spus unde este aruncat cadavrul. Locul aflării osămintelor a rămas o enigmă până astăzi, motiv pentru care te întreb Natalia următoarele: Unde ați ascuns cadavrul fetei decedate în fața Parlamentului pe data de 7 aprilie 2009? A existat o așa victimă sau recunoști măcar după atâția ani că ai manipulat oamenii?

O alta întrebare pentru tine este despre relația cu PLDM, Platon și Lucinschi. Acum înțeleg perfect frăția ta cu grupurile criminale de la noi. Atunci, în 2009, ai a fost personajul care a stârnit protestele și ai scos oamenii în strada pentru PLDM. Datorită ție PLDM a ajuns la putere, iar prin intermediul acestui partid Lucinschi a recăpătat influența de altădată.

Anume la tine în emisiune, în februarie 2012, a apărut pentru prima oară și Veaceslav Platon. Voi ați discutat în direct despre oligarhi, spălarea banilor și finanțarea partidelor. Platon nu a mai apărut la Publika după plecarea ta dar vedem deja la TV7 mai multe persoane din anturajul interlopului: Gofman (krîșa de la CNA), Sagaidac (executorul de la BS).


Observ că umbli cu tot cortegiul după tine. Ai promovat interesele PLDM și ale lui Platon la PublikaTV pe vremea când Filat patrona acest post, apoi ai trecut cu tot alaiul la TV7. Frăția a rămas intactă!

A treia întrebare este mai aproape de întrebarea doi și ține mai mult de PLDM. Pe aceasta cale te întreb: De ce tot timpul ai promovat PLDM și interesele liderului Vlad Filat? De ce încerci acum să înlocuiești PLDM cu PDA, la mijloc fiind aceleași personaje? Ce ai din toate astea?


Chiar sunt interesat sa aflu de ce ai fost de partea PLDM tot timpul. De ce se încerci din nou să organizezi un protest masiv prin care guvernarea sa fie data jos cu sânge și înlocuită cu o grupare controlată tot de aceleași persoane din jurul lui Lucinschi? De ce dorești din nou subjugarea Moldovei acestor hoți? Chiar la fiecare câțiva ani trebuie să moară cineva ca Lucinschi și gruparea sa să rămână/revină la putere? Nu-ți este jale de viețile oamenilor?

Ultima întrebare, lăsată special la urmă, este despre tânărul Boboc decedat din cauza protestului organizat de tine pe 6-8 aprilie 2009.


Natalia, vreau sa știu dacă măcar o dată te-ai simțit mustrată că din cauza ta și a lui Baghirov a murit un om în PMAN, altul pe scările Parlamentului? Tu ai fost organizatoarea protestului, dar niciodată nu ai mers la Procuratură să depui mărturii și să-ți asumi răspunderea! De ce? Unde este conștiința ta atât de virgină? Să știi că în fata mea ești responsabilă ca organizatoare de moartea tinerilor care au pierit în perioada 7-8 aprilie în centrul Chișinăului! Tu ai fost organizatoarea, respectiv tu trebuie sa porți răspundere, măcar și morală! De ce provoci din nou nemulțumiri în popor și ceri noi proteste cu decese? De ce ești atât de nemiloasă cu oamenii care vin la Chișinău pe picioare dar nu au siguranța de la voi că merg acasă vii? De ce pentru interesele voastre trebuie sa moară oameni?

Și la final: Îmi amintesc cum ai devenit eroină la Chișinău înainte de aprilie 2009. Atunci chipurile la fel ai fost amenințată la Moscova și chiar expulzată, iar datorită acestei victimizări ai devenit aici o STEA. Acum, deja la Chișinău, repui în aplicare același plan de victimizare și de eroinizare, de parcă oamenii au uitat de faptele tale din 2009. Ți-a mers atunci în aprilie și speri că o să-ți meargă și acum, însă trebuie să știi că suntem deja mult mai atenți la manipulările tale! Văd că până și susținătorii tăi sunt din aceleași grupări, începând cu PLDM!

Distribuie acest articol