Natalia Morari, Statul nu mai este capturat dacă varsă bani în contul firme lui Chiril Lucinschi?

Firma deținută de frații Lucinschi a fost contractată de către Ministerul Transporturilor să reabiliteze tronsonul de drum Strășeni – Călărași. Duminica trecută era la KM 32.

Firma Genesis Internațional, gestionată de Lucinschi, a apărut săptămâna trecută în mai multe materiale jurnalistice datorită delapidării Primăriei mun. Chișinău de 8 milioane de lei. Deși a fost implicată în scheme murdare, firma oricum a fost selectată din nouă să presteze servicii din contul banilor încasați din Bugetul de Stat al Republicii Moldova. Motivele sunt clare.

Natalia Morari, despre care se spune că este noua parteneră a lui Chiril Lucinschi, susținea și susține în emisiunile ei de propagandă că la Bugetul de Stat au acces doar firmele subordonate puterii, care mulg statul de milioane și dau „otkaturi” factorilor de decizie. Probabil are dreptate, însă de această dată aș vrea să știu cui dă „otkaturi” Chiril din contractele bănoase cu statul?

Ce mai spune Natalia Morari despre accesul la banul public și la contractele cu Statul? Mai este statul captiv și numai în serviciul unor partide? Când cheltuie bani din profitul Genesis pe haine scumpe nu se rușinează? Tot ok la nivelul obrazului?

Distribuie acest articol
2 Comments