Natalia Morari spune bancuri xenofobe despre moldoveni

Natalia Morari, moderator și autor al emisiunii POJITICA de la TV7, s-a apucat, în modul cel mai urât, să spună bancuri xenofobe despre moldoveni. A făcut-o în emisiunea de două zile în urmă, în direct, încât a fost văzută și auzită de toți moldovenii care se uitau la TV.

XENOFÓB ~ă (~i, ~e) și substantival (despre persoane) Care manifestă ură și dispreț față de persoanele de altă naționalitate; dușmănos față de tot ce este străin. /<fr. xénophobe 

Morari a procedat exact cum procedează rușii atunci când vor să jignească poporul nostru. Rușii spun anecdoate urâte despre noi, ceea ce a făcut și prezentatoarea de la postul lui Chiril Lucinschi. Probabil așa-i este educația de acasă, să insulte pe cei care au o altă părere decât a ei.

Nu vreau să redau mesajul Nataliei, ca să nu promovez prostia, dar ar trebui să menționez aici că, acei moldoveni insultați de ea sunt baza acestui Stat. E urât să ieși la TV să-ți bați joc de țăranii care stau toată ziua cu mâinile în glod ca să hrănească orășenii. La TV este sigură că nu va primi o piatră în cap sau un ou stricat în coafură, însă în realitate mulți ar fi fost gata să o sfărâme.

Încerc să înțeleg de unde vine această ură a Nataliei împotriva poporului Republicii Moldova. Probabil este supărată că puțini din aceștia o mai cred pe cuvânt și nu mai vor să iasă în stradă la îndemnul ei. Au făcut-o în 2009, dar cam s-au săturat.

Am stat și am analizat un pic evenimentele din ultimele zile, constatând un mic izvor de ură. Natalia Morari, în calitate de jurnalist „independent”, văzând că balonul DA se dezumflă, l-a chemat la emisiune pa Tofilat, care a spus că chipurile Vlad Plahotniuc primește bani din fiecare kw/h de energie electrică consumat. Scopul acestei invitații a fost stârnirea nemulțumii maselor, să vină tot mai mulți în stradă. Efectul l-am văzut cu toții, în special atacul asupra sediului GBC.

Natalia Morari, susținător al PDA, parteneră cu Țopii, Nastașii și Vlad Filat, a pus în funcțiune un instrument de manipulare destul de eficient, însă rezultatul nu a fost cel așteptat. În PMAN au ieșit doar câteva mii, iar platformiștii nu și-au luat țara și nici nu au transferat-o în offhore, către firmele Țopilor și Filat.

Iată de aici vine și ura Nataliei. E supărată foc pe ceea că nu a fost realizată până la urmă lovitura de Stat, precum și nu a fost eliminat principalul concurent al lui Vlad Filat. Supărarea aceasta a făcut-o să spună bancuri xenofobe, prin care a transmis celor care se uită la TV cât de mult îi disprețuiește.

Citește și: Filat a repornit astăzi războiul cu Plahotniuc

Dragi moldoveni, acum cred că știți deja ce deveniți în fața ochilor celor care vor sângele vostru pentru binele lor. Încercați să fugiți de astfel de oameni, asta în cazul dacă vreți să nu mai fiți insultați sau urâți până la moarte.

Distribuie acest articol