Natalia Morari o face pe deșteapta și la Aeroport?

Propagandista Natalia Morari a luat calea aerului, probabil spre un punct fierbinte unde va pune la cale alte noi „atentate” împotriva guvernării de la Chișinău, asta după ce a eșuat de câteva ori pe parcursul acestui an. Nervoasă foc că trebuie să plece în pragul unui nou protest, Morari și-a vărsat furia pe Aeroportul Internațional Chișinău, aflat acum în plin proces de renovare.

Potrivit propagandistei, aerogara de la Chișinău nu poate pretinde să fie de nivel internațional, precum și nu poate deveni un hub, deoarece deservirea clienților ar fi de cea mai proastă calitate, deși problema pusă în fața ei nu ține deloc de Avia Invest.

Ei, dacă tot s-a legat ea de Aeroport, o să-i dau puțin peste nas, pentru că așa nu se mai poate. Așadar, dragă Natalia, după cum am scris mai sus, Aeroportul este acum în proces de renovare. În alte țări, unde sunt 2-3 aerogări, se sistează în genere activitatea obiectivului aflat în asemenea situație. La noi au ales să lase aeroportul funcțional, deoarece celelalte au fost furate și date la metal vechi, iar suspendarea totală ar fi fost o problemă mult mai mare decât coada de la trecerea controlului pașapoartelor. Asta una la mână. Alta este că, Aeroportul Internațional Chișinău cunoaște despre problemele existente, iar aceasta au apărut în urma creșterii fluxului de pasageri care aleg să zboare din Chișinău, nu din Odesa, Kiev, Iași sau București. Uite anume din motivul, că Aeroportul deservește mai mulți clienți, au apărut și aceste mici probleme, însă pentru care Avia Invest a găsit deja soluția și, dacă nu ai citit dragă Natalia știrea de ieri, află de la mine că au fost cumpărate noi linii de control la frontieră, care vor fi instalate și vor funcționa chiar de săptămână viitoare. Să nu crezi, scumpa noastră propagandistă, că cineva poate să țină pasul cu cererea pieței, precum nici nimeni nu va avea grijă ca toate problemele să fie îndepărtate înainte ca să apari tu pe aeroport. Acum administrația instituției face tot ce poate, și chiar se grăbește în realizarea unor lucruri, anume pentru a reduce din incomoditățile clienților. Și da, undeva pe acolo era un panoul prin care ai fost anunțată că, din cauza modernizării aeroportului poate apărea și disconfortul, motiv pentru care, din start, chiar de la intrare, Aeroportul își cere scuze. De ce nu ai citit acest mesaj? De ce nu ai spus prietenilor de pe Facebook că ești gata să stai puțin în aeroport, dar în schimb să te alegi cu o gară modernă și europeană? Sau te deranjează ceva aparte, iar prima piedică pe care ai întâlnit-o a fost un motiv să te urci în capul celor de la Aeroport? Alege dragă ar să zbori din alte orașe, din alte țări, dacă nu-ți place că AI Chișinău se dezvoltă!

Apropo, de ce nu ai pus foto și din noua sală de plecări? E prea frumos acolo pentru obiectivul tău, ai văzut o altă realitate, semne că Aeroportul chiar devine unul de talie internațională?

Citește dragă comunicatul Aeroportului: http://www.airport.md/news-ro/6090/

Precum și știrea despre noile linii de control: http://www.airport.md/news-ro/6086/

Distribuie acest articol