Natalia Morari împletește paranoia cu propaganda

Ieri seara am reușit să urmăresc și eu câteva minute din emisiunea Interpol a Nataliei Morari de la TV7, invitat prin Skype fiind fostul om al lui Platon în CNA, pe nume Mihail Damian-Gofman. La finalul acestei emisiuni, când interlocutorul se grăbea chipurile la o conferință de presă, Morari a fost avertizată să fie atentă în continuare, deoarece ar putea păți ceva grav.

Scena de ieri a fost de fapt o nouă filă din agenda de manipulare a opiniei publice, precum și un nou episod din filmul victimizării Nataliei Morari. Ce face prezentatoarea TV, Țopii, Gofman, Sagaidaci, Filați, Nastași, Platon și restul, vizibil de tot, este ceva absolut grav, deoarece combinația dintre paranoie și propagandă este fatală.

http://gandrabur.net/natalia-morari-unde-ati-ascuns-cadavrul-fetei-decedate-in-fata-parlamentului-pe-7-aprilie-2009/

 

Dacă vă amintiți bine, Morari ne tot spunea că în studiourile televizate din Chișinău se montează un sex-tape în care ea apare dezbrăcată frumos, iar acum deja spune aceluiași public despre amenințări împotriva sa. Normal că, după câte am văzut noi până acum, nu s-a confirmat sex-tape-ul, iar acum Morari pune susținătorii să aștepte când ea se va zgâria sau va da într-un copac din neatenție, ca până la urmă să afirme că a pățit-o din cauza unor persoane din anturajului cuiva.

Probabil o să vă întrebați de la Morari a trecut de la sex-tape la amenințări cu moartea sau vătămări publice. Aici este o explicație încă din anul 2009, luna lui april, atunci când tot ea mințea protestatarii despre moartea unei tinere în fața Parlamentului, îndemnând masa de oameni să meargă în direcția respectivă. După anunțul ei au urmat îmbrânceli cu forțele de ordine, au fost devastate sediile Parlamentului și Guvernului, iar pe scările Legislativului nu s-a găsit niciun cadavru de femeie. Atunci Morari a demonstrat credibilitate zero, dar că știe să manipuleze masele de oameni. Ea este profesionistă în acest domeniu, cu școală în Rusia, iar acum procedează exact la fel.

Trebuie să știți că, deși până acum ne-a tot dus de nas cu sex-tape, iar începând de ieri a intrat în gura presei și publicului cu amenințările, toate astea nu se vor adeveri niciodată, exact cum nu s-a adeverit decesul tinerei pe scările Parlamentului în aprilie 2009. Noi toți, rând pe rând, suntem martorii unei scene de teatru regizate foarte minuțios și cu efect. Dovada eficienței acestei scene este că voi puneți urechea la orice cuvânt spus de Morari, dar niciodată nu vedeți și confirmarea.

Distribuie acest articol
3 Comments