Natalia Morari, fetița oligarh cu chip de revoluție

Ma uitam doua zile in urma la emisiunea Nataliei Morari cu Oazu Nantoi. Fetita a vrut sa scoata din analistul politic cat mai multe declaratii scandaloase, ceva care sa bage zanzanie intre el si Liderii DA, inclusiv sa starneasca o cearta cu Iurie Leanca, presedintele PPE Moldova.

Spiritul acesta revolutionar al Nataliei Morari a reusit sa-l faca pe Oazu sa vorbeasca despre ceea ca Platforma DA este un fîs urat mirositor. Nantoi a spus exact inversul celor dorite de micuta revolutionara. Stim cat de implicata a fost si ea in toata treaba asta cu protestele, inclusiv in 2009.

Dar, acest articol nu este de fapt despre Oazu Nantoi la emisiunea Interpol. Este despre cum Natalia Morari spune la TV ca este si ea o “victima” a saraciei din Moldova, dar pe de alta parte poarta boarfe scumpe, care au pretul a vreo 10 pensii taranesti.

Nu sunt mare fashionist, insa mi-a sarit in ochi esarfa purtata de Natalia in timpul emisiunii. O afisa foarte deschis si cameramanii chiar stateau focusati pe ea. E scumpa, se merita.

IMG_3605

Este o esarfa HERMES, pretul careia urca mult in sus. Aceasta esarfa costa 325$, o nimica toata pentru o persoana care se faleste in bani, dar o suma enorma pentru un pensionar de la tara – 6500 de lei.

IMG_3606

Fetita oligarh are de unde sa cheltuie sute de dolari pe haine, dar nu spune despre asta si celor care o privesc si o asculta. Ei cred ca ea este saraca la fel cum sunt ei, dar de fapt este altfel. Saracuta e oligarh.

La urma vreau sa mai remarc un lucru. Probabil ati vazut pe fata Nataliei cat este de suparata ca Chiril Lucinschi nu a ajuns ambasador al RM in Federatia Rusa. A sperat ca el o sa ajunga acolo si o sa fie inrolat direct in grupele pregatitoare de la FSB, dar nu a fost sa fie. Chiril ramane acasa. Nu va avea sansa sa “invete” peste hotare si sa vina in MD cu un chip  de Maia Sandu, sa mai faca revolutii pe aici.

Distribuie acest articol
2 Comments