Nastase și Renato au plănuit la Moscova o nouă vărsare de sânge?

Andrei Nastase a anuntat cu mare fast pe Facebook ca se afla la Moscova si are de gand sa discute acolo cu disapora moldoveneasca, insa deja se stie ca de fapt si-a odihnit osul in sauna luxoasa a lui Renato Usatii, acolo unde au planuit protestul din 27 august 2016 de la Chisinau, sub sloganul “#NuMaTem”.


Ultima inregistrare a lui Renato a fost tot de la Moscova. Probabil el a pregatit sauna pentru intalnirea cu Nastase, iar in aceste zile si-au aratat unul altuia bogatiile din chiloti. Se vede ca aparitia lui Renato in chiloti a fost chemarea tandra si sexoasa lansata lui Andrei Nastase, iar liderul DA a alergat la Moscova fiind excitat la maxim.

Vedem ce va fi pe 27, dar e clar lucru ca mafia reprezentata de Nastase si Renato este gata sa mearga la orice. Ei au inteles ca protestele nu mai sunt o solutie, dar o varsare de sange ar fi la țanc.

Eu nu am in vedere ca vor fi kileri sau lunetisti, dar inteleg ca pe 27 august vor fi provocari intre manifestanti si fortele de ordine, iar scopul principal este sa asmuțe organele de drept sa loveasca cu pulanul in cap si sa curga sange.

Eu sper ca Politia nu va cadea in capcana intinsa de Renato si Nastase, iar ziua de 27 va trece pasnic, fara sa fie realizate planurile acestor doi amorezi politici, niste politicieni cu fundurile goale.

Cititi si: Igor Dodon va fi unicul candidat susținut de alegătorii din Găgăuzia

Distribuie acest articol