Muniție pentru Revoluție? De ce deputații comuniști sar ca arși?

După cum a dat ieri presa și după cum am scris în articolul anterior, totuși în casa unui comunist au fost găsite muniții de război, printre care și gloanțe care pătrund vesta antiglonț.

Comuniștii, săriți ca arși, au susținut o conferință în care au negat implicarea comunistului în comiterea omorului de la Durlești. Cei care au susținut conferința au confirmat că totuși tânărul luat pe sus de către polițiști este membru al partidului lor, al PCRM.

Tot azi a susținut o conferință ministrul de interne, Dl Dorin Recean, care a reclamat faptul că mai mulți deputați PCRM au intervenit în timpul perchezițiilor, implicându-se activ în a influența ofițerii care cercetează cazul.

Ieri am scris că mai mult aș accepta o legătură între tânărul comunist și omorul de la Durlești decât să cred că în apartamentul celuia era de fapt un depozit de armament, despre care cunoșteau mai mulți deputați, lideri de frunte a Partidului comunist, pregătit pentru comiterea unor atentate în Moldova.

Am văzut pe fața comsomoliștilor o retrăire lăuntrică, supărați că Ministerul de Interne au ridicat munițiile depozitate în apartamentul colegului lor. Expresia fețelor m-au făcut să cred că armele depistate, gloanțele periculoase, lansatoarele de grenade, sau ce o mai fi fost acolo, au fost pregătite special pentru o eventuală revoluție, izbucnită mai mult cu forța decât de nemulțumirea unora.

E grav ce se întâmplă, dar mai grav este că deputații se implică în astuparea acestuia caz și punerea dosarului undeva pe o poliță, la adunat praf. Au strigat ieri ”rușine”, au strigat și azi pe la colțuri, dar, cum a scris un utilizator Facebook, probabil ei au strigat ”rușine” că MAI a găsit atât de târziu ceea ce au ținut ascuns pe sub paturi.

Sper că în sfârșit alegătorii partidului comunist își vor cunoaște erorii înarmați și vor înțelege la ce merg aleșii lor pentru a răsturna guvernarea și pentru a împiedica integrarea europeană.

La fel, sper că autoritățile vor lua în calcul tot, atât omorul de la Durlești cât și o posibilă utilizare a munițiilor pentru săvârșirea unui atentat în Moldova, adica sub aspectul de atentat terorist.

Totuși, de ce comuniștii au sărit ca arși?

Distribuie acest articol