Moscova se bucură de idioții din spatele Platformei DA

Nu as vrea sa ma repet prea mult despre actiunile ilegale ale lui Renato Usatii, care a bocat artera principala a capitalei, dar oricum vreau sa privesc la acest pas si din punct de vedere politic.

Vedem clar ca cineva a deschis cutia Pandorei, insa in ea erau alte naluci, nu cele despre care ati citit in povesti. In aceasta lada, deschisa de niste idioți, erau de fapt Violența, Dezordinea in masa, Provocarile rusesti si Nesupunerea.

Idioții, anume cei care stau in spatele Platformei DA, au dat startul bocarii drumurilor si pietelor, iar exemplul lor a fost luat ca bun de aplicat si de catre serviciile de propaganda rusesti. Sa nu uitam ca presa rusa are o grija aparte fata de protestatarii Nastasilor, Topilor si ai lui Vlad Filat. Cei care dorm in fata Executivului sunt tratati ca niste eroi in presa moscovita, ceea ce ne spune clar ca sunt pe placul FSB, mai ales ca unele actiuni sunt direct coordonate cu Moscova.

Acum, dupa saptamani bune de “protestat”, actiunile violente au fost preluate de un alt grup, despre care stim cu siguranta si exact ca este ghidat de la Moscova. A demonstrat-o si al 3-lea secretar al ambasadei .RU la Chisinau.

Noul grup este constituit din ortacii lui Igor Dodon si Renato Usatii. Primul care s-a scapat cu vorba, in direct, a fost Renato. El a spus ca a fost nevoit sa iasa in strada deoarece Platforma DA a pravalit misiunea.

Renato, om de incredere a Kremlinului, a procedat astazi dimineata, fara stirea lui Dodon, conform planului Ță, provocand populatia si politia, in speranta ca vor aparea ambuscade si scandal. Din fericire pentru noi, si din nefericire pentru Renato, nici cetatenii si nici Politia nu a reactionat violent la actiunile falsesteanului.

Scopul lor era ca Politia sa actioneze in forta, iar Rusia sa aiba motiv sa intervina direct, sub pretextul ca trebuie sa apere vorbitorii rusi din Moldova. Da, este un motiv absurd, insa tot acesta a stat si la baza invadarii Ucrainei. Toti au crezut ca e o joaca, insa vedem acum ca Putin a ucis mii de ucraineni, chiar daca interventia sa a fost nefondata.

Platforma DA, cei care au dat atartul dezordinii stradale, este principala structura vinovata pentru punerea in aplicare a planurilor rusesti. Nastasii, Topii, Filat si Dolganiuc sunt cei care au deschis portile Rusiei catre Chisinau. Au muncit din greu sa asigure acest beneficiu Kremlinului.

Ar trebuie sa le fie rusine idiotilor din spatele PDA pentru urmarile actiunilor lor. Nu stiu cat de fericiti sunt ei si cati bani au incasat pe cardurile bancare, insa noi avem motive sa fim ingrijorati. Ceva se va intampla, fie mai devreme sau mai tarziu.

Distribuie acest articol
One Comment