Misiune imposibila la INTERPOL: Vlad Furat sa iasa curat din furtul BEM!

Am reusit sa ma uit ieri seara la emisiunea INTERPOL de la TV7, moderata de Natalia Morari. Nu am nimic cu jurnalista, dupa cum au inteles unii dupa ultima postare, insa ma deranjeaza efortul acesteia, indreptat spre scoaterea lui Filat din toata povestea furtului de la BEM.

De cateva zile se preseaza asupra invitatilor la emisiune sa se spuna nume noi. Se cauta persoane care au decis ca BEM sa fie pradata, insa niciodata nu se cere numele lui Filat. Numele acestui politician sarman, cu nepot milionar, este evitat cu mare atentie. Intre timp, aflam ca vinovati de furtul secolului sunt Vasea, Borea, Colea, Slava, Janea, numai nu Vlad Furat.

Noilor nume se da o importanta aparte si se tot repeta pe intreaga durata a emisiunii. Se spune ca repetatul baga in cap si ramane acolo pentru mult timp. Anume aceasta se face la INTERPOL. Se cauta un nume, apoi se mai cauta, dupa care se repeta de doua, trei, patru ori, pana cand telespectatorul are imbibat in cap versiunea “uite uăi, Filat nu-i implicat, au făcut-o alții!”.

Anume aceasta se urmareste de ceva timp. Se observa munca in presa peledemista, la emisiunile moderate de oameni supusi, in ziare nationale si in fata microfoanelor.

Pentru sarmanul politician Vlad Filat conteaza sa iasa cu nasul in sus din toata treaba asta, chiar daca in locul lui vor fi condamnati fosti colegi de partid, care au actionat la ordinul sau. Furat da semne de tradare, insa nimeni nu are curajul sa-l confrunte, din pacate. Totusi, o sa vina ziua cand o sa raspunda pentru actiunile sale. O sa ramana fara imunitate, dupa care o sa ajunga pe banca acuzatilor. Atunci nu-l vor mai ajuta milioanele luate de la BEM.

Schema de mai sus este luata de pe realitatea.md

Distribuie acest articol