Mișin a fost desemnat cel mai bun onanist al Țopilor și Nastașilor?

Ieri am citit pe Tribuna.md ca Dumitru Misin de la Jurnal TV a primit titlul de cel mai bun moderator al unei emisiuni politice. Eu credeam ca cea mai buna este Lorena Bogza, dar criteriile de selectie impuse de Tribuna au depasit orice asteptari.

Eu nu-s mare fan al JurnalTV, insa stiu ca un moderator bun trebuie sa aiba grija sa invite la emisiunea sa politicieni si analisti din toate taberele, pe cand desemnatul a avut in ultimul an de zile doar invitati impusi de Platforma DA. Din studioul lui Misin nu au lipsit aproape zilnic fratii Nastase, Dolganiuc, Motpan, Slusari, si alte sculi ale Topilor. In total doar vreo 10 invitati in 12 luni, toti fiind rotiti parca in baza unui grafic stabilit la Frankfurt. De fapt, daca este sa facem o mica analiza a emisiunilor lui Misin, putem constata cu usurita ca el nici nu decide nimic, fiind el in realitate cel moderat, nu moderator. Toti stiu ca emisiunea este condusa de Vasile Nastase, fratele autoproclamatului Presedinte al Marii Adunari Nationale, jlobul de Andrei Nastase.

Acest Misin, decernat de Tribuna, in ultimul an a fost cel mai mare onanist al Topilor si al capeteniei mafiei din Moldova. Din gura lui am auzit ca Nastase e baiat de treaba, el a incercat sa umbreasca prin manipulare ilegalitatile in care a fost implicat liderul DA, tot el a fost moderatorul TV care a tinut emisiuni intregi despre cat de nevinovata este Ana Ursachi, banuita de omucidere. Si asta nu e tot!

Sa nu uitam vizita lui Misin in SUA, unde a dictat cuvant in cuvant ce sa vorbeasca Gofman la conferinta de presa tinuta peste Ocean. Aici trebuie sa readuc in actualitate inregistrarea video din care fiecare poate vedea cum “marele moderator” gestiona conferinta fostului angajat al CNA, implicat si acesta in schemele lui Platon (vezi video).

In continuare, trebuie de mentionat si faptul ca Misin a tinut parte lui Platon inca din ziua cand acesta a fost anuntat in cautare. Motivul pentru care a inceput sa-l spele pe raiderul Nr.1 din CSI au fost clar din start: € si $.

Tot la tema manipularii in media, recomand sa cautati pe net show-ul organizat de Misin si rudele lui Proca. Din inregistrare veti intelege ce joc murdar a facut acest premiat al Tribunei. De fapt, cine stie, poate chiar de asta a si fost decernat ca fiind cel mai bun, poate chiar mai bun decat Natalia Morari, o alta beneficiara a lui Platon (8 milioane de la BEM catre TV7 via Platon).

Cu diploma si trofeu, ori fara mentiune de la Tribuna, cu totii stim cine este Misin si ce hram tine de dimineata pana seara. El este si va ramane scula Topilor si a Nastasilor, un jurnalist angajat in slujba banului, iar diploma vine sa confirme acest fapt incontestabil. Probabil Topii si Nastasii au orgasm cand vorbeste Misin, pentru ca el indruga minciuni atat de duios si de sexual, tipic unui onanist!

Foto: tribuna.md

Distribuie acest articol