Ministrul Balan și-a tras merite necuvenite

IMG_2408-0.JPG

Reporterii unui post TV din Ucraina au filmat în Moldova un reportaj despre reforma Ministerului de Interne, anume ce ține de activitatea polițienească. Colac peste pupăză, în reportaj apar cei doi prieteni, Oleg Balan (ministru) și Kavkaliuc (interimarul de la IGP). Ambii se laudă cu reformele aplicate asupra întregului Minister.

Laudele acestora vin după ce, atât în public, cât și în privat, au criticat în ultimele 3 luni tot ce a făcut Dorin Recean, fostul ministru de la Interne, împreună cu echipa sa.

Recean a format Inspectoratul General de Poliție, INI, INP, alte structuri, care acum sunt invidiate inclusiv de către ucraineni, din punct de vedere al dotării și organizării.

Săptămâna trecut Balan mi-a zis, că reformele lui Recean au fost făcute greșit, iar acum trebuie de luat de la capăt. Ministrul a spus că are nevoie de un an, timp în care o să reformeze MAI-ul în așa stare încât nu va fi recunoscut. Sigur nu l-am crezut, mai ales după ce Ambasada Suediei a scris destul de clar că MAI-ul nu va fi reformat cu Balan în frunte (DOCUMENT. Suedia refuză să finanțeze instituția condusă de Oleg Balan).

Recomand să vedeți materialul video, să vedeți cât de mândru povestește Balan despre reformele lui Recean, însă fără să sufle măcar un cuvânt despre cel care a făcut aceste lucruri. Ce să mai, Balan și-a însușit niște merite necuvenite 🙂

PS. Dle ministru, eu nu scriu urât despre DVS. Scriu doar adevărul!

Distribuie acest articol