Mihai Godea va bate și azi la ușa lui Tănase, la Curtea Constituțională

Fugarul din PLDM, Mihai Godea, se va adresa astăzi, 27 ianuarie 2012, la Curtea Constituțională, instituția condusă de alt fugar din PLDM, Alexandru Tănase.

Dacă și de data aceasta ușa Curții va fi larg deschisă se va dovedi încă o dată afilierea lui Godea, Tănase și alții cu atotputernicul Plahotniuc.

”Liderul” PAD va depune o sesizare la Curtea Constituţională a Republicii Moldova pentru verificarea constituţionalităţii unor prevederi ale Legii cu privire la procedura de alegere a Preşedintelui Republicii Moldova. În special, vor fi vizate modificările operate în anii 2010-2011, care acordă posibilităţi de tergiversare a procedurii de alegere şi amînare a dizolvării legislativului pe motivul eşuării alegerii şefului statului: introducerea termenului „rezonabil”; amânarea alegerilor pe motivul neînregistrării candidaţilor; constatarea desfăşurării alegerilor doar dacă participă cel puţin 61 de deputaţi.

Amintesc că Godea a mai bătut la ușa Curții lui Tănase, și a avut ”câștig”. Atunci rezultatele alegerii președintelui țării din 16/12/11 au fost anulate. Aici tânărul și fugarul deputat uită, sau intenționat trece cu vederea peste faptul că singur a tergiversat la comanda unui grup de interese alegerea președintelui, prin sesizarea sa depusă la CC și Circul făcut în decembrie.

PD, partid la care este afiliat și Godea este interesat de alegerile anticipate, aceasta se citește în ochii lui Lupu & Co, mai puțin în ochii lui Diacov, care înțelege că nimic mai bun nu va fi decât alegeri în Parlament, cu voturile celor 3 – Igor, Zina și Veronica.

Întrebare: De ce Godea vrea să prostească societatea? Are plăcere din aceasta?

Vedeți sesizarea aici!

 

Distribuie acest articol