Mihai Godea, candidatul independent al Partidului Democrat?

De la bun început nu l-am avut la inimă pe acest Mihăiță. Acum că a plecat din PLDM și a depus actele pentru marea competiție a anului a cîștigat și mai mare dispreț din partea mea. Nu-l condamn că a părăsit echipa, a trădat pe ”șefu” și restul, îl condamn pentru faptul că este ”păpușa” jucată de ”păpușarul” de care chipurile nu știm cine-i dar auzim tot mai des despre el.

Domeniul meu de activitate este strâns legat de comunicarea cu oamenii, de la ”simpli” la șefi mari, de la șefi înapoi la ”simpli”. De la ei aflu multe, uneori mai las să treacă informații și pe lângă urechilele mele pentru că memoria proprie nu mai are spațiu, însă, ceea ce ține de acțiunele lui Godea am făcut loc special pentru arhivare și pentru procesare.

Am aflat, ca de fiecare dată, din presă despre plecarea înflăcăratului verde albăstriu. Primul gând în minte a fost ”Unde pleacă?”. Chiar dacă a anunțat că este „independent” nu m-am lăsat dus de nas și am tot repetat în mintea mea că cineva stă în spatele său. Astfel, am început a împușca câte o păsărică de la fereastra biroului cu noul pistol. Prima zi a fost cam săracă în păsărele cu informații însă a 2-a au început a veni pentru că undeva ”ardea” ceva. Godea a fost pregătit pentru evadare dar nu prea, așa că toți fugeau după susținere, sau mai bine zis după date și semnături fictive.

Prin aceeași modalitate am aflat că de campania colectării semnăturilor se ocupă însăși ”mâna dreaptă” a lui Plahotniuc și mulți alți oameni care în același timp se ocupă și de campania candidatului legal al PDM. Imediat am tras un semnal de alarmă dar nimeni nu a dat importanță celor ce am spus. Am trecut, cum s-ar zice, pe cont propriu pentru a strâge cât mai multe detalii: nume, numere de telefon, adrese. Am strâns suficient ca să nu rămân măcar eu cu întrebări fără răspuns. Nu voi scri aici telefoane sau alte detalii și nici nu voi da la nimeni note despre aceasta, nici despre cum au pus mâna pe o bază cu date personale tot nu voi scri, în sprijin vin și imagininele trimise la Știrea Zilei, în care se pare că o mașină de la PDM a ajutat enorm de mult pe Godea.

Acum nimic nă mă face să nu mai cred că Mihai Godea, candidatul independent este de fapt omul satelit care se va învârti în jurul Buligăi democrate. E drept că va fura multe voturi, pentru consiliu, de la PLDM și cam dublu pentru primar de la noua ”alianță” PLDM-PL.

Nu a rămas mult până vom afla răspunsul la mai multe întrebări. 5 iunie e mai aproade decât ne pare și sperăm că până atunci nu vor apărea alte scenarii ale păpușarului și să încurce încă mai tare situația politică din capitală.

Gândește ce votezi!

_________________________________________

Pentru bloggeri: Despre offline cu Bodiu nu scriu pentru că nu mai are rost.

Pentru Comisia electorală: verificați listele aduse de Godea.

________________

Alte articole din politică:

Candidez și eu

 

Distribuie acest articol