Mesaj dur pentru aiuritul de Ghimpu: “Unirea nu-i subiect electoral!”

In sfarsit Bucurestiul s-a trezit din somnul de moarte si, prin gura lui Iohannis, a fost trimis la Chisinau un mesaj dur despre Unire, si anume ca acest subiect nu poate fi folosit in scopuri electorale.

Mesajul bucurestean cu siguranta a fost pentru aiuritul de Mihai Ghimpu, liberalul care-si aminteste de unionism doar in campaniile electorale, iar saptamana trecuta a amenintat oamenii ca Dodon va iesi presedinte daca unionistii vor da votul pentru alti candidat pro-Unire. Astfel, Ghimpu se promoveaza in calitate de unicul candidat unionist, facand o campanie intreaga pe seama acestui subiect.

Deja suntem obisnuiti cu aiurelile lui Ghimpu, cauzate de intreruperea tratamentului la spitalul din Costiujeni, insa de aceasta data el a mers prea departe si a scuipat peste toata lucrarea unionista de pana acum. Mai mult, desi au interpretat altfel, Ghimpu mai spune tuturor ca numele sau este asociat cu “Unirea”, dar evita sa spuna ca aceasta asociere este de fapt una negativa.

In acest context, daca este intelept, Ghimpu trebuie sa schimbe strategia de campanie si sa se axeze pe fapte concrete, fara sa se joace din nou cu sentimentele romanilor basarabeni.

Distribuie acest articol