MEMORIU – Către Ministerul Justiției al României

Astăzi cineva căuta un exemplu de memoriu. Mie nu-mi trebuie, dar am căutat și am găsit. Știind că în Moldova sunt mulți care au depus actele câțiva ani în urmă, am decis să public acest model:

 

Ministerul Justiției al României

Direcția Cetățenie

București

str. Smârdan, 3, Sector 3

MEMORIU

În fapt: Eu, Botnariu Eugen, fiul lui Botnariu Vasile și Elena, născut la data de 20.01.1990 în Republica Moldova, r. Sângerei, s. Copăceni, cetățean moldovean cu domiciliul actual în republica Moldova, la data de 12.06.2010 am depus cererea și actele solicitate pentru redobândirea cetățeniei.

Cererea a fost depusă cu numărul 115803 la Suceava, până în prezent nu a fost examinată.

Prin urmare, până în prezent nu este examinată cererea de redobândire a cetățeniei, respectiv prin acțiuni neîntemeiate sunt lipsit de posibilitatea legală de redobândire a cetățeniei neamului și strămoșilor mei, fapt ce lezează drepturile Constituționale.

Solicit ca în termen legal de 45 zile, urgentarea și explicarea în scris de ce nu se lucrează asupra dosarului meu cu nr. 115803 din 12.06.2010, ori la ce etapă de examinare se află.

Vă mulțumesc anticipat,

dorindu-vă prosperitate!

 

Botnariu Eugen                                                                                       Semnătura

________________________________________

Acest model l-am găsit la Poștă. Chiar dacă nu este unul chiar reușit, însă ca model merge 😉 Succes la redobândirea cetățeniei!

Distribuie acest articol