Mașa s-a văzut cu Medvedi // Despre întâlnirea lui Vitalei Cojocari cu Andrei Nastase

Câteva săptămâni în urmă un „blogger” mutat cu traiul la București se lăuda pe facebook că articolele sale rup traficul pe internet, iar butonul share este abuzat de către utilizatorii de pe facebook. Informația publică despre traficul pe blogul său spune că, deși el scrie zilnic despre Plahotniuc (de rău) și despre Platforma DA (de bine), majoritatea vizitelor vin după cuvintele cheie „Mașa și Medvedi”, personajele unui desen animat rusesc, îndrăgiți de copii. E clar de unde vine traficul, da?

Astăzi am citit o nouă postare publicată de acest blogger, însă nu mai era o laudă despre blog. El și-a recunoscut greșeala de a se întâlni cu Andrei Nastase într-un restaurat din Chișinău, acolo unde au fost filmați de cineva din PD.

Recunoașterea păcatelor vine înainte să apară înregistrarea video despre întâlnirea lui Vitalie Cojocari cu Andrei Nastase. Înregistrarea l-ar fi dat de gol pe marele blogger „independent”.

Evident, după această întâlnire în taină, încrederea în Vitalie Cojocari crește doar în rândurile Platformei DA, dar scade în rândurile cititorilor care mai credeau în sinceritatea textelor puse pe blog.

Mai mult, Cojocari acuza în stânga și dreapta că toți sunt ai lui Plahotniuc, însă fără probe în acest sens. Acum, după „linsul pe bot” cu Nastase, în sfârșit avem dovada că Vitalei Cojocari este în slujba Țopilor și Nastașilor.

Vitalie, cum a rămas cu „independența” ta? Ai dat în gard și de gol? Recunoști că ești salariat de Nastași și Țopi?

Cuvinte cheie: Mașa și Medvedi

Sursa de venit: Andrei Nastase și Țopi.

Rezultat: O nouă rețetă pentru un blog de succes.

Vitalie Cojocari, greșesc?

P.S. Vitalie va lansa atacuri la persoană după reacțiile despre întâlnirea sa cu Nastase. Sunt pregătit.

13007274_1725124937699212_3452800757414323849_n

Distribuie acest articol