Marionetele PLDM tremură când aud de votul uninominal?

Deși spun că se bucură de o susținere masivă din partea ”PAPORULUI”, marionetele PLDM tremură când aud despre votul uninominal.

Principalele funduri care tremură sunt ale Maiei Sandu, Andrei Nastase și Viorel Cibotaru, reprezentanții PLDM-lui fracționat, niște bursieri ai hoților în lege, sconcșii lui Vlad Filat și ai lui Țopa.

Astăzi, la o conferință de presă comună, Nastase (da) a citit o declarație împotriva majorității parlamentare, militând pentru respingerea votului uninominal. La citire au asistat Maia Sandu (/pas/) și Viorel Cibotaru (pldm).

/Pasul/ făcut de cei trei măscărici ai PLDM, chiar dacă ei se numesc lideri de partide, nu este altceva decât săritul peste cal, iar principalul scop este organizarea alegerilor în baza actualelor reguli electorale. În opinia Maiei Sandu, votul uninominal nu este democratic (???). Probabil pentru ea este cu mult mai democratic votul în baza listelor întocmite în baza cuantumului de cotizare în dolari și euro în buzunarul partidului.

De menționat că, în cazul unui vot uninominal, care este respins de către Maia Sandu, Nastase și Cibotaru, fiecare cetățean va avea dreptul să-și aleagă personal viitorul reprezentat în Parlament. Oare aceasta nu este o democrație? De când listele de partid, construite în taină și peste noapte, sunt mai bune decât alegerea directă?

Și totuși, de ce Maia Sandu nu încetează să demonstreze că Slusari are dreptate?

Distribuie acest articol