Marian Lupu: PCRM trebuie să revină la putere, fiindcă este un partid TARE!

Cred că nu ați uitat unde a crescut și de unde vine Marian Lupu. Leagănul și ”cormușca” a fost partidul Comunist, condus de carismaticul Vladimir Voronin. PCRM îi era casa, masa și familia!

Marian Lupu: Trebuie să mergem de la casă la casă cu inspirarea încrederii în Partidul Comunist, în liderul acestui partid. PCRM trebuie să revină la putere, fiindcă este un partid tare!

În 2009, doar în câteva clipe, actualul doritor al Tronului prezidențial, a uitat despre cele spuse în fața mulțimii, despre încrederea în comuniști pe care a semănat-o de la casă la casă, din localitate în localitate. Brusc, peste noapte a început a gândi mai altfel, mai democratic, mai senin și mai frumos. Avea câteva zile de când a plecat de la Voronin, luat în brațe de Plahotniuc, și deja își făcea griji ce vor face comuniștii fără el. Păi bine domnule visător la tronuri, PCRM nu s-a pierdut fără prezența dumneavoastră, ba chiar a mers înainte, înlocuind gaura lăsată cu alți oameni, poate că mai competenți, dar la fel de comuniști și flexibili cum ați fost.

Acel cineva care a întrebat ”Ce facem cu comuniștii?” acum la sigur se întreabă ”Ce facem cu Lupu și Plahotniuc?”

Poate că aveți dreptate, PCRM trebuie să revină la putere, e un partid tare, cu lideri cunoscuți și decizii luate la plenara partidului, nu prin cluburi de noapte, hotele din Viena sau la Nobilul lui Plahotniuc. Pe cine trădați peste 7 ani? În ce partid o să fiți dus de mânuță?

În 2009 ați trădat un partid întreg, care aproape că vă hrănea cu lingurița, acum care este garanția că nu ne trădați peste noapte?

Acum doi ani ați strigat că comuniștii trebuie să revină, eu acum strig că Marian Lupu nu trebuie să ajungă președinte de țară, fiindcă este un trădător, un salariat politic al unui ”om de afaceri” din Moldova!

AICI: VIDEO. Vezi cât de flexibil este Marian Lupu, în orientarea politică!

Distribuie acest articol