Marca politică “Maia Sandu” va fi dezbrăcată și aruncată la gunoi

Dupa cum stiti, Maia Sandu in tutul I a beneficiat din plin de sustinerea lui Andrei Nastase si Renato Usatii, chiar daca ei fac parte din trei partide diferite.

Astfel, Andrei Nastase a fost oferit cu trup si suflet Maiei Sandu, la ordinul Topilor, iar Renato Usatii a inaintat un candidat care a avut sarcina sa rupa voturile de la Igor Dodon (misiunea cu voturile a fost indeplinita cu succes).

In urma negocierilor de sustinere, care au avut loc in localuri necunoscute, Maia Sandu a fost obligata de preia de la Nastase simbolul “DA”, iar de la Renato Usatii sloganul “Impreuna vom invinge”.


Maia Sandu, fiind obligata de sefii ei criminali, a preluat cele nominalizate, le-a promovat agresiv in campania electorala, dar nu s-a gandit nici macar o clipa ce face cu adevarat.

Pentru unii ar parea prea straniu, ca in procesul negocierilor s-a ajuns la aceste cerinte, insa pentru Nastase si Renato este foarte important ca s-au promovat astfel in randul unui electorat foarte larg.

Dupa cum este lesne de inteles, in cadrul alegerilor parlamentare, fiecare partid va revendica partea lui din campania Maiei. In acest sens, Nastase va spune ca “DA” a facut-o pe Maia Presedinte, iar Renato va sustine acelasi lucru in privinta sloganului. Maia, in schimb, daca nu ajunge presedinte, ramane doar cu numele “Maia Sandu”, insa dezbracat frumos si aruncat in strada, deoarece electoratul va tine minte “DA” si sloganul “Invingem impreuna”.


Zilele trecute am scris un articol despre cum Nastase i-o trage Maiei Sandu, insa putini au dorit sa inteleaga cum. Iata ca prin acest articol mai dau o sansa sa intelegeti cum Nastase si Renato o vor manca pe Maia la parlamentare, fiindca ei atunci nu vor fi partenerii /pas/.

Da, scopul scuza mijloacele. Probabil dupa acest principiu se conduc toti consilierii de campanie ai Maiei. Ei vor sa castige acum, iar peste 2 ani vor disparea cu taracanii.

Distribuie acest articol