Mâna lui Putin este aproape de Parlamentul Republicii Moldova

Ieri a fost o conferinta organizata de Igor Dodon, la care au participat si invitati din Rusia. Acesti oaspeti au venit aici sub paravanul conferintei despre religie, dar in realitatea s-au prezentat cu indicatii de la Moscova pentru socialisti, ceea ce inseamna ca Putin se apropie tot mai mult de Chisinau.

Evenimentul a fost promovat in prime-time in presa moscovita – http://www.1tv.ru/news/crime/294288

Putin miroase alegerile anticipate, respectiv o victorie garantata in alegerile anticipate din Moldova. Unicul lucru pentru ei a ramas convocarea alegerilor parlamentare, pentru ca piedici nu mai sunt, iar populatia este pregatita in masura de 60% pentru schimbarea vectorului european pe cel rusesc, suparati fiind ca acest vector, promovat de dreapta, a fost compromis prin utilizarea lui in calitate de ascunzatoare pentru hoti. Filat este un exemplu concludent.

Acum, sa ne ferim de o palma puternica de la Putin, principalul scop al dreptei ar trebui sa fie pastrarea actualei formuli de guvernare. Suntem in pericol chiar in aceste momente, iar acum chiar nu-i momentul sa spunem ca este amenintat vectorul spre asfintit, pentru ca viitorul nostru nu inseamna numai UE.

Respectiv, o prabusire a aliantei, precum si modificarea Constitutiei in sensul alegerii presedintelui in mod direct, inseamna de fapt tatonarea drumului pentru socialisti, ceea ce asteapta cu gura deschisa Igari Nicolaevici Dodon, liderul PSRM.

Sa nu credeti ca PSRM-ul si-a pus in cui pofta de a guverna. Ei acum au sustinere puternica in spate, iar avansarea altor clouni in politica propulseaza si mai mult interesele Rusiei, lucru alarmant pentru noi toti.

Este clar ca Dodon este personajul Moacovei, iar punerea lui in tronul puterii ne poate costa foarte mult. Gata cu limba romana, cu istoria romanilor si cu identitatea romaneasca. Ei vor promova valorile rusesti si limba rusa. Asta ar insemna revenirea valorile de pe timpul URSS.

Stiu ca sunt multi nostalgici dupa vremurile vechi, dar nu trebuie sa fim noi atunci o prada in bratele lui Putin.

Trebuie sa fim atenti la actiunile lui Dodon! El este aici Mana Moscovei!

Distribuie acest articol