Mâine merg la protest. Iată motivele mele

Maine merg in PMAN. Nu o fac pentru Nastase si hunta lui de lepadaturi. O fac pentru oamenii care inca nu au inteles pentru ce sunt folositi de cateva luni.

Maine merg la protest sa privesc in ochi zeci de oameni. Poate asa voi citi direct de pe chipurile lor ce vor si pe cine sustin la urmatoarele alegeri.

Maine merg la protest sa-i vad pe cei din PLDM cum striga sa fie intors miliardul si pedepsite persoanele responsabile.

Maine merg la protest sa vad daca in multime chiar nu vor fi oamenii lui Renato Usatii, adusi cu forta din Gagauzia si Tiraspol.

Maine merg la protest sa-i vad in fata pe combatantii pentru “independenta”. Poate o sa-i aud live cum planuiesc sa rupa randurile politiei si sa patrunda in Parlament si Guvern. Data trecuta am stat langa ei cand s-au intorlocat cu Renato Usatii.

Maine merg la protest si din cauza Maiei Sandu. Vreau s-o vad alaturi de Nastase, adica alaturi de omul care o sa-i bage sula in coaste in timpul campaniei. Maine Nastase se lanseaza oficial in campanie, iar cei alaturasi nu vor face nimic altceva decat sa umple Piata in favoarea unui avocat al oligarhilor. Maia Sandu va fi folosita, insa ea nu vrea sa inteleaga acest lucru nici in ultima clipa. Treaba ei. Poate-i place sa fie folosita, exact cum a fost si in timpul mandatului de ministru. Atunci si ea a cunoscut despre hotiile la nivel de stat, insa a inchis gura. A deschis-o tocmai acum, cand crede ca nu mai poarta raspundere penala si politica. Sa stiti ca poarta, deoarece a fost complice in guvernele PLDM.

Maine merg la protest sa vad si capetele rase. Veteranii au promis ca vor fi. Doar ei stiu cum se rup randurile politiei. Sper sa prind cateva capete si in obiectivul aparatului foto de la telefon. Nu pot rata sa-i privesc in fata pe cei platiti de Nastase si Topi sa arda Guvernul si Parlamentul.

Maine merg la protest. Astea sunt motivele mele. Haideti si voi!

Distribuie acest articol