Maia Sandu și (pl)oile de vară

Ieri seara citeam pe blogul lui Eugen Luchianiuc un articol despre Maia Sandu. Iata un fragment:

“17 iunie 2016, Maia Sandu:

”Noi considerăm că un acord cu FMI este important pentru Republica Moldova și pentru cetățenii Republicii Moldova, inclusiv pe motiv că ar fi pentru noi o garanție că această guvernare este monitorizată mai riguros și că guvernul comite mai puține gafe și ilegalități.”

Azi, 14 iulie, Maia Sandu crede altfel.”

Probabil va dati seama, ca mintea Maiei Sandu este la fel ca (pl)oile care sunt anuntate dar nu mai vin, ori trec pe alturi de stână.

Nu stiu cine de la partid a impus-o pe Maia sa bage pe net textul de ieri despre FMI, dar a bagat-o in rahat pana la gat. Or, o luna in urma povestea tuturor despre importanta semnarii unui acord nou cu FMI cat mai urgent, dar ieri a cerut Fondului sa nu semneze nimic. Cum asa?

Dupa aceasta scapare, eu inteleg ca Maia Sandu nu are continuitate in ganduri, ori chiar nu gandeste deloc si reactioneaza din emotii, dupa cum de fapt s-a observat din prima zi de cand s-a lansat in politica, fiind la un protest al PLDM.

Nu stiu ce fel de candidat vrea sa fie ea la prezidentiale, avand o asa comunicare eronata cu propriul electorat. Politicienii veritabili au o pozitie asupra careia stau ani la rand, pe cand Maia vorbeste dupa cum bate vantul. Asta demonstreaza, in mod repetat, ca se exprima la comanda cuiva si nu are propria putere de decizie, iar uneori, cand nu este coordonata, vorbeste la emotii.

Of, vai de (pl)oile astea contemporane!

Distribuie acest articol