Maia Sandu si Grigore Petrenco, intr-o minte. Oare au acelasi consilier?

Se pare ca Maia Sandu si Grigore Petrenco sunt consiliati de unul si acelasi consilier, pentru ca altfel nu pot explica faptul ca ambii sunt intr-o minte in privinta tichetelor de masa.

Saptamana trecuta, daca va amintiti, Maia Sandu a zis ca moldovenii vor fi umiliti daca vor primi un supliment la salariu sub forma de tichete de masa. Declaratia ei a fost criticata la greu in spatiul online si offline, iar mai multe persoane i-au adus exemple ca in tarile europene si in SUA sunt milioane de beneficiari care nu sunt “umiliti”.

Ieri, pe Jurnal.md a fost publicata si declaratia lui Petrenco cu privire la tichetele de masa. Si acesta este de aceeasi parere cu Maia Sandu, ba chiar mai completeaza si cu alte prostii.

Dupa aceste declaratii, distribuite masiv in presa verde-galbena-aburita, intelegem tot mai mult ca Sandu si Petrenco sunt influentati de aceleasi grupuri de interese. Aici nu trebuie sa uitam ca ambii au protestat cot la cot cu Andrei Nastase, Dodon si Usatii. La fel, ambii au parca ceva personal cu Vlad Plahotniuc si incep a latra de fiecare data cand liderul PD sau cineva din partid ies cu initiative serioase.

Sandu si Petrenco ar trebui in primul rand sa lase la o parte supararile personale si ar face bine sa deschida ochii inainte sa iasa in eter cu declaratiile scrise de consilierii aburiti cu iarba verde sau cu substante injectabile. Nu de alta, dar ma tem ca intr-o buna zi vor spune ca nu au fost informati corect si ca au fost pusi “racom” din cauza unor interese din subteranele politicilor mafiote Filato – Topiste – Platono – Usatiste.

La moment este clar faptul ca Maia Sandu si Grigore Petrenco reprezinta aceleasi grupuri criminale, insa o fac din parti diferite. Adica, Maia este pe dreapta, iar Petrenco pe stanga extremista. Aceasta concluzie nu poate fi schimbata pana cand macar unul dintre ei nu va iesi definitiv din aceste jocuri murdare puse la cale de fortele criminale care se afla in spatele lor.

Recomand acestor doi “politicieni” sa citeasca articolul despre platzforma. Din textul lung vor intelege care sunt beneficiile tichetelor de masa, precum si Maia ar vedea punct pe punct cum este distrusa afirmatia ei.

Distribuie acest articol

2 comments

  1. Deci ei ambii au aspiratii mari politice in anul 2018. Si ataca ideea cu tichetele anume din cauza ca aceasta este una buna si cetatenii ar putea s-o placa. Si daca Doamne fereste cetatenii vor incepe sa traiasca mai bine, atunci cine ar mai dori sa-i mai voteze in 2018 pe maia sau oricare alt politician din opozitie?

  2. Niște criminali! Chiar mă bucură că le-a mai fost scoase cheletele din dulapuri la acești lideri periculoși!

Comments are closed.