Maia Sandu, candidatul morților

Ieri Maia Sandu a fost inregistrata oficial la CEC in calitate de candidat al Partidului Solidaritate si Actiune, o noua formatiune politica aparuta in arealul politic moldovenesc, finantat pe ascuns de anumite grupari obscure.

In urma examinarii dosarului candidatului la functia de Presedinte al RM, membrii CEC au descoperit ca Maia Sandu nu este doar candidata oamenilor vii, dar este sustinuta inclusiv si de catre decedatii ingropati undeva prin cimitirile din tara. Astfel, din numarul total de semnaturi acumulate, prezentate oficial la CEC, au fost depistate semnaturi facute de cinci schelete a unor oameni plecati pe alta Lume, acolo unde nu mai pot fi deschise sectii de votare.


Foto: zdg.md

Prezenta semnaturilor celor decedati pare sa nu fie o problema pentru Maia Sandu, precum nici pentru presa care o sustine. Ieri, dupa sedinta CEC, Maia s-a referit mai mult la viramentele neregulamentare de bani, iar presa afiliata, cu exceptia ZdG, nu a scris nici macar un cuvant despre sustinatorii decedati ai candidatului in fustă (libertate presei!)

Pe de alta parte, numarul de sustinatori decedati, in special prezenta semnaturilor, demonstreaza si un alt fapt. Este clar, ca listele Maiei nu sunt chiar atat de reale, avand evidente semne de fals. Norocul ei este ca nu s-au trezit prea multi morti.

Mai in gluma, mai in serios, Maia ar fi putut sa fie exclusa din campanie. Una este sa te sustina vii si alta este sa ai votati decedati! In acest context, chiar o voi asculta pe Maia Sandu ce va spune dupa primul tur. Cu siguranta atunci va sesiza votul decedatilor, dar va uita ca si ea are cateva schelete in dulapul de la partid.

Maia, mortii tai vor veni si la votare? La care sectie?

Distribuie acest articol