Maia nici ministru nu a fost si nici pentru miliarde nu a votat

Maia Sandu a fost ministru si a votat pentru transmiterea miliardelor celor trei banci din care a furat si Filat? Nu! E o minciuna!

Maia nici ministru nu a fost, precum nici pentru miliarde nu a votat. Totul este o poveste inventata in laboratoarele lui Plahotniuc!

Ea a aparut de fapt recent in politica. A venit vara aceasta de la Banca Mondiala si, printre altele, a aflat ca fostii ei colegi de partid din PLDM, actuali sustintori si membri ai /pas/, au bagat mana pana la fund si au furat tot ce au putut de la BEM si de la alte intreprinderi de stat.

Maia a cazut de pe luna zilele astea. A cazut direct in America, iar de acolo a luat avionul si a aterizat pe scena de la Mindresti, unde a preluat stafeta de la omul Topilor.

Maia nici usturoi nu a macat de cativa ani. Se pazeste sa nu-i puta din gura atunci cand vorbeste despre miliard si oligarhi. De la usturoi poate sa-si aduca aminte ca a fost, prin vis, la sedinta de Guvern unde s-au votat miliardele alea furate de Filat & Co (Nasul, Caravita, nepotul).

Maia promite ca va baga la inchisoare toate persoanele implicate in furtul miliardului. Ar face bine sa inceapa cu ea, apoi cu altii. Ea tot a ridicat ambele maini si a votat. Deci are pentru ce raspunde!

Apropo, Maia nici apropiata lui Filat nu aflat. Totul este in photoshop!

Distribuie acest articol