Maia Nastase o face pe mironosița

Ieri premierul Pavel Filip a publicat stenograma secreta a sedintei Guvernului cu privire la acordarea noilor garantii financiare celor trei foste banci problematice. Documentul a fost publicat din cauza insistentei politice a Maiei Sandu. Ea a incercat sa explice oamenilor ca nu are nici macar o legatura cu acordarea miliardelor, insa premierul i-a stricat jucaria si a demonstrat intregului popor ca Maia a stat dreapta si a executat ordinul lui Vlad Filat fara multa vorba.

In documentul publicat, care poate fi gasit si pe Facebook, este scris: “Eu trebuie sa votez pentru porcăria aceasta”. Sunt cuvintele Maiei Nastase. Astfel, poate Maia nu era pro acordarii garantiilor financiare, insa a fost obligata de cineva sa o faca. Probabil e cazul sa ne spuna si noua cine este acel Șef care i-a zis sa voteze neconditionat. Stiu ca acesta este Vlad Filat, dar vreau sa aud din gura ei de mironosita cum fostul premier a exercitat influenta asupra sa.

Mai mult, desi a dezbatut tema la sedinta de Guvern, Maia Sandu a votat alaturi de ceilalti ministri, respectiv proiectul a fost votat UNANIM. Unanim inseamna ca au votat absolut toti ministrii, inclusiv ea.

Maia Nastase incurca acum dezbaterile cu rezultatul votului. Impactul dezbaterilor ei este egal cu zero la orice etapa, insa votul dat unanim pentru refinantarea hotiilor lui Vlad Filat este un document juridic si cu urmari nefaste pentru Republica Moldova.

Mironosita Maia ar trebui sa iasa acum in fata si sa regrete votul dat, nu sa o faca pe nevinovata si impotrivita la sedinta de Guvern. Desi, legal, regretul ei nu poate anula votul de atunci si nici nu readuce in rezerva Republicii Moldova miliardul furat de Vlad Filat si amicii lui.

Maia Nastase… vai de capul tau!

Distribuie acest articol