Maia luptă cu oligarhia din banii și cu suportul oligarhilor

Culmea prostiei politicii moldovenesti! Maia Sandu se desface in patru si zice ca lupta cu oligarhia, insa are chiar in spatele ei oligarhi si banii furati din sistemul bancar de la noi.

Dupa cum stiti, Andrei Nastase s-a retras anume din cauza legaturilor cu mafia si datorita implicarilor in ilegalitati. Dupa retragere, cum a anuntat, Andrei Nastase a devenit partenerul de nadejde al Maiei Sandu, respectiv va face campanie alaturi de ea pana in ajunul alegerilor. Faza proasta este ca in spatele lui Nastase stau oligarhii fugari Topa, condamnati in Moldova pentru atacuri raider si jafuirea BEM.

Pentru Maia nu pare sa fie o problema sustinerea din partea oligarhilor, precum nici nu se distanteaza de Nastase, desantul criminalilor anilor ’90.

La fel, tot prin Andrei Nastase, Maia Sandu are si sustinerea Anei Urachi, o alta eroina cercetata pentru omor, dar scapata de tatal ei “influent”.

Alti doi sustinatori ai Maiei, veniti si ei din tabara lui Nastase, finantata de Topi, sunt Pisica si Cebotari. Primul are probleme cu violenta in familie, iar al doilea a delapidat averea taranilor, fiind si el un mic oligarh de Nisporeni.

Despre sustinerea venita din partea lui Filat nici nu mai incape vorba. Se stie ca toata gasca de consilieri si trezorieri ai fostului premier se afla acum langa Maiei Sandu.

Mai pe scurt, cum zice Cheianu, in jurul Maiei s-au adunat oamenii oligarhilor condamnati penal Topa si Filat. Partea proasta este ca putini vor sa deschida ochii si sa inteleaga ca sub fusta si sacou se ascund alte interese, nu lupta cu oligarhia si oligarhii. Or, Maia nu poate lupta sincer impotriva oamenilor care o sustin financiar si logistic.

Probabil pentru Maia este mai usor “sa lupte” cu oligarhii din pozitia de reprezentant ai acestora. Sa nu uitam ca si Vlad Filat promitea un dosar al cominismului, insa s-a pișat pe el dupa ce a ajuns la putere. Maia va face la fel, iar in scurt timp va promova revenirea la putere a oamenilor care ne-au tot furat din 2009.

Distribuie acest articol