Maia bate în șaua de pe Nastase. Oare se pricepe boul?

Maia Sandu nu doreste sa faca un pas in spate in favoarea lui Andrei Nastase, iar aceasta inseamna ca americanii nu vor sa cedeze in fata “nemntilor” din Frankfurt.


Din imaginea de mai sus puteri intelege mesajul sponsorizat al Maiei Sandu, care trebuie sa ajunga in ochii lui Nastase si a sconcsilor platiti de Topa. La fel, mesajul trebuie sa ajunga nemijlocit si in ochii belitului de Cheianu.

Probabil unii nu inteleg lupta dintre Nastase si Maia. Eu va spun ca este o lupta a celor cu fundurile in doua scaune. Ei in fata cuiva sunt parteneri, dar in realitate reprezinta interesele altcuiva. Astfel, Maia este umflata in pene de americani, iar Nastase are in spate hoti in lege si condamnati penali (Topii, Filat). Deja electoratul, din considerentele de mai sus, va decide daca facem o Republica de gen “Soros” sau daca oferim Tara mafiotilor Topa, Filat, Platon si Lucinschi. Pana la urma votul suveran al cetatenilor va fi decisiv si incontestabil.

Interesant este daca boul de Nastase simte ca Maia bate puternic in saua de pe el. Potrivit informatiilor din interior, el ar urma totusi sa cedeze in fata Maiei, deoarece stie ca va fi facut una cu pamantul in turul doi si ar putea castiga un mandat direct in subsolurile inchisorilor din Moldova. Candidatul mafiei are la fund cateva dosare legate de dezordinea in masa, la care s-au mai adaugat cateva pentru splare de bani, delapidarea averii statului si pentru evaziune fiscala. Toate aceste dosare o sa-l rupa in patru si va fi aruncat pe bucati la cainii fara adapost.


Eu sunt increzut ca pana la urma nu va ceda nici Maia si nici Nastase. Ei vor lasa electoratul sa decida prin vot cine ajunge in turul II, nu prin sondajele de opinie facute de IRI si finantate de Soros. Eu despre asta am mai scris, asa ca imi este putina antipatica lupta dintre Maia si Nastase, desi o sustin si imi place la nebunie 🙂

Distribuie acest articol