Mă duc în Poiana Bloggerilor să mă întâlnesc cu Robert Turcescu

Miercuri, în mod organizat, în coloană câte doi și de mânuță ca la grădiniță plecăm în Poiana Bloggerilor. Poiana este tocmai la Brașov, România. Sper să dau mâna cu Robert Turcescu la Poiana Brașov și să-i mulțumesc că șoptea de Chișinău celor din dreapta Prutului.

La Realitatea FM a fost o emisiune cu denumirea ”România vorbește”. Era o emisiune radio unde sunau românii de pretutindeni și se exprimau liber despre ceea ce se întâmplă în România. Eu, fiind la Chișinău, comunicam cu Robert Turcescu, realizatorul emisiunii, prin platforma de comentarii special creată pe fm.realitatea.net, iar acesta spunea României cum e la Chișinău. Într-o bună zi ne-a lăudat pentru că am făcut curat în jurul blocului (nu făcuse nimeni curat de ani buni. Am evacuat, cu ajutorul Preturii Râșcani, 4 remorci de gunoi)…

Invidioșii se vor întreba cum am fost selectați. La aceste întrebări poate voi răspunde când revin, pentru că nici eu nu știu. Am primit invitația pe email și am acceptat, așa cum am acceptat și vara trecută să plec la Sulina, unde am avut ocazia să i-au un interviu scurt de la Elena Udrea, ex-ministru al turismului și dezvoltării al RO.

Luni, pe 9 aprilie voi fi la serviciu, chiar dacă vom ajunge aici spre dimineața, iar tot drumul vom face totalul ce am făcut 5 zile în Poiană. Așa că cine va dori să cumpere un domen .md sau hosting, îl aștept pe str. Armenească, 35/1, oficiul iHost.

Distribuie acest articol

One comment

Comments are closed.