Liberalii admit revenirea lui Filat la cârma Guvernului?

 
In ultimele zile apar tot mai multe semnale ca Filat ar putea reveni in fruntea Cabinetului de ministri. Dupa ce Ziarul PLDM a dat o asa stirea, urmeaza si portalul lui Filat, UNIMEDIA, cu un asa mesaj: “Totodată, liberalii nu exclud varianta că liderul PLDM ar putea fi noul prim-ministru.”

Portalul PLDM face trimitere la discutia avuta de jurnalista Lorena Bogza cu reprezentantii celor trei partide “pro-europene” la emisiunea InPROfunzime.

Potrivit celor relatate, negociatorii, precum si liderii de partid, si-au propus sa revina la varianta zero, cu intoarcere in trecut, tocmai in anul 2009.

Aceasta varianta zero inseamna de fapt ca, nici Filat si nici alt actor politic nu au fost implicati in scheme coruptie, in santaj, escrocherie, trafic de influenta si nici in contrabanda cu spirt, tigari, marfuri de uz casnic, altele.

Varianta zero inseamna ridicarea tuturor acuzatiilor si suspiciunilor. Ba chiar are ca scop si inlaturarea Deciziei CC in privinta lui Vlad Filat. Nu as ramane mirat daca CC se va convoca in sedinta sa explice propria Decizie. Ar face o interpretare la propria interpretare, iar Filat va fi liberat de interdictia sa mai ajunga premier.

Interesant este ca, dupa atatea urlete in campania electorala, dupa ce Ghimpu a cerut miliardul inainte sa dea votul pentru Guvern, acum vedem o alunecare a acestei formatiuni. Or, sa iesi in fata electoratului si sa enunti anumite cerinte, apoi sa renunti la ele… nu este nimic altceva decat demonstrarea faptului ca in campanie s-au spus doar minciuni.

Filat este contrabandist, corupt si escroc. Tot el a furat si Banca de Economii – toate aceste lucruri le stim de la Partidul Liberal. Ghimpu era cel care in 2013 tine conferinta dupa conferinta, la care ne spunea cine a furat Banca de Economii si Aeroportul Chisinau. In 2014 si 2015 tot el ne-a spus cine a furat si miliardul de la BEM, respectiv din Bugetul de Stat.

Acum PL trece la varianta zero. Uita tot si se reuneste cu Filat, de dragul banilor de la Stat si de dragul puterii. Poate ca mai este ceva la mijloc, dar… numai Ghimpu stie ce.

Distribuie acest articol