Liberal-democrații sunt buni doar de gură

Liberal-democratii intemnitatului Vlad Filat sunt buni doar de gura. Ei stiu sa mai faca pilitica la TV si pe portalurile finantate din banii furati de la BEM, insa nu stiu a face politica adevarata in Parlament.

Explic:

Chiar daca dupa numirea lui Pavel Filip au fost suficiente voci din PLDM care au condamnat modalitatea de formarea a Aliantei de guvernare, respectiv de numire a premierului, nici macar unul din acei guralivi parlamentari nu s-au grabit sa semneze motiunea inaintata de un partid aflat in Legislativ.

Statul pe banca demonstreaza ca ramasitele PLDM sunt in stare de putrefactie si de fapt nu doresc nimic altceva decat sa piarda timpul cu prostii, nu cu actiuni concrete indreptate impotriva unui Guvern pe care nu l-au aprobat din start.

Cum vor explica electoratului ca nici macar nu au miscat un deget in favoarea demiterii Guvernului “capturat”? Oare lupta cu acest Cabinet si cu persoanele aflate in spate nu era mai importanta? Cum se explica pasivitatea verzilor de la sansa sa fie scuturat putin Guvernul Pavel Filip?

Evident ca acest Guvern nu poate fi demis prin votul PSRM si PLDM, dar semnarea unei motiuni demonstreaza documental ca vrei cu adevarat sa lupti cu puterea. Asa procedeaza opozitia si asa este corect. PLDM ce face? Ce demonstreaza stand ascunsi in studiourile presei peledemiste? Sug din degete si mai baga cate o declaratie politica despre cat de rau este Guvernul?

Maine Deliu va mai face un share de pe un site al PLDM, apoi alt deputat va sustine postarea cu un like, insa nici macar unul din ei nu vor merge sa sustina demisia lui Filip, deoarece toti sunt niste mascarici politici!

Distribuie acest articol