Justiția capturată de Plaha a dat peste cap toate șmecheriile PD

Curtea de Apel Chișinău a anulat decizia absolut legală a Comisiei Electorale Centrale prin care s-au respins semnăturile Platformei DA și startul referendumului republican privind modificarea Constituției.

Uite că, justiția capturată de Plahotniuc, după cum ne tot spun JurnalTV, Nastașii, Dolganiuc, Țopa, Natașele, Boțan și tot așa mai departe, a dat peste cap toate șmecheriile puse la cale de Partidul Democrat, condus și acesta tot de Plahotniuc, chiar dacă Lupu este ale președinte în mod oficial.

Justiția a mers de această dată pe mâna protestatarilor și a emis o decizie ilegală prin care au anulat o decizie absolut legală. Probabil soluția adoptată a fost dictată în primul rând de tulburarea gândirii judecătorilor prin intermediul posturilor TV controlate de Lucinschi, Țopi și Filat. La fel, la mijloc este și influența surselor media finanțate din banii BEM și asociațiilor salariate tot din banii jefuiți din buzunarele noastre.

Cineva mi-a povestit astăzi un banc despre un om care se considera șoricel (nu despre Ilan). Bancul spune că omul poate fi prostit dacă-i spui aceleași lucruri de mai multe ori. Iată că judecătorii tot au trecut un astfel de tratament impus prin media și hunta de asociații controlate de hoți.

Cu părere de rău, dacă să fim sinceri, justiția moldovenească nu mai pune pe masă Legea și Constituția. Justiția, controlată în totalitate, judecă în baza unor convingeri politice și stradale. Generează precedente destul de periculoase.

Apropo, ce mai spune Nastase despre justiția capturată? O mai critică? Recunoaște decizia de astăzi?

Distribuie acest articol