JurnalTV și protestul DA de la Orhei, o făcătură pentru tâmpirea telespectatorilor

Mișcarea Țopilor și Nastașilor, finanțați de Vlad Filat cu bani primiți drept mită, a organizat și în acest weekend un protest în stilul lor, manipulator și murdar.

Așadar, au aterizat cu pancartele la Orhei, acolo unde au încercat să prostească locuitorii orașului, precum și pe cei care au erau în treacăt.

Pentru că nu aveau spectatori suficienți, cei de la JurnalTV, în stilul lor manipulator, au pus din nou în acțiune zoom-ul de la camerele de filmat, punând obiectivele direct pe nasurile celor care „protestau”, să nu arate că de fapt acțiunea lor a fost desconsiderată de orășeni, respectiv a avut și lipsă de „cvorum”.

Mai erau un pic și Jurnalul spunea că s-a organizat o Adunare Generală a locuitorilor or. Orhei, dar s-au abținut de această dată.

Mai jos am pus două materiale video. Unul fără zoom (Today.md) și altul cu Zoom (JurnalTV). Căutând echidistanța, corectitudinea și profesionalismul, aș considera de o mai bună calitate și mult mai informativ materialul de pe Today.md, nu cel prezentat de JurnalTV.

Aceste „rolice”, făcute de două surse media diferite, demonstrează clar cum JurnalTV manipulează cu Televizorul, în timp ce în PMAN protestatarii finanțatorilor JurnalTV strigă: „Nu mințiți poporul cu televizorul!”. O dovadă în acest sens este știrea de pe „cunoscutul” jurnal.md, portalul Țopilor, călărit de Nastași.

Sigur, aceste materiale video nu sunt unica dovadă a cinismului celor de la Jurnal TV sau a Țopilor, însă este o mică probă prin care se demonstrează cum mașinăria aceasta, numită televiziune, nu face nimic altceva decât să mintă poporul cu televizorul în fiecare zi, de dimineață până în seară, contrar celor strigate de „popor”.

Today.md

JurnalTV

Probabil ați vizionat ambele materiale video, iar comentariile sunt de prisos. Așadar, fiecare din voi are șansa să se informeze corect, să nu se lase manipulat și îndobitocit de niște jurnaliști care au uitat de profesionalism. Știu că lor nu este prea ușor, dar… ar trebui să denunțe politica editorială dictată de Nastași la comanda Țopilor.

Pentru că nu aveau oameni suficienți, cei de la JurnalTV s-au dus la piață, deși locația anunțată a fost Piața V. Lupu. Vorba lui Lăpușeanu: „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau”. Vrei nu vrei, dar apari personaj în știrile JTV, chiar dacă erai acolo să cumperi doi ardei și o sfeclă roșie.

Dalbanism TV…

Distribuie acest articol